pro?Arkadaşlar 8000 Hz de bir el Dm attım hiç bir takılma yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mis gibi mouse
eğer bulursam motospeed ck108 falan almayı düşünüyorum çok sağlam klavyeydi bundan 2 önceki sistemimde satarken hepsini beraber vermiştim.Dandik mi zamaninda aliexpres üzerinden motospeed klavye ve mouse almıştım ck104 ve v30 yaklaşık 7 yıl olmuştur halen kullanıyorum zamanla deformeler var hatta klavye kac kere içecek döktüm halen taş gibi.
Evet Pro çok güzel fare. Superlightımı aratmadı
takilma vs.?Temu işe alım yaparkenm
Evet Pro çok güzel fare. Superlightımı aratmadı
Zerre yok 8000 Hz de valo oynuyorum 2 saattir bir kere bile takılmadıtakilma vs.?
islemci cok yoruluyor muZerre yok 8000 Hz de valo oynuyorum 2 saattir bir kere bile takılmadı
Yok fps bile düşmedi. İşlemci 5600 ortalama bir işlemci olmasına rağmen takılmıyorislemci cok yoruluyor mu
gozlemlediginiz bir sorun eksiklik vs var midir hocamYok fps bile düşmedi. İşlemci 5600 ortalama bir işlemci olmasına rağmen takılmıyor
Hee o zaman kargoda ise apex gelir büyük ihtimalle benim pro gibi olmuş iştePro için iade talebi oluşturnuştum taa gelmeden önce onu yanlış anlayıp apexi iade etmiş destek uzmanı
H.o, benimki 4 gundur ucusta gelecek insYok fps bile düşmedi. İşlemci 5600 ortalama bir işlemci olmasına rağmen takılmıyor