xchangemymindx
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Vergisiz benimki, vergiyle 672 TL.
Aynen bence de gerek yok. Klavye de aldım F75 olanı yeterli ikisi kendim kullanıcam.
kupon falan mı kullandınız acaba fiyatın düşmesi için
Vergisiz benimki, vergiyle 672 TL.
Aynen bence de gerek yok. Klavye de aldım F75 olanı yeterli ikisi kendim kullanıcam.
Extra indirim kuponu + 30 TL MH kuponu vardı bende.Alıntıyı görüntüle
kupon falan mı kullandınız acaba fiyatın düşmesi için
nasıl olduAdamlar bana hem paramı verdiler hem ürün geliyorbu saatten sonra cacık mcu olsa da önemli değil
AJAZZ AJ159APEX ve AULA F75 ekledim sepete 1124 tuttu indirim kuponu için yardımcı olabilecek var mı ?nasıl oldu
Müşteri hizmetleri veriyor bazen %20 olandan.AJAZZ AJ159APEX ve AULA F75 ekledim sepete 1124 tuttu indirim kuponu için yardımcı olabilecek var mı ?
İndirim kuponu olsa bile işe yaramıyor diye biliyorum kuponsuz 1070 olması gerekiyordu ben denediğimdeAJAZZ AJ159APEX ve AULA F75 ekledim sepete 1124 tuttu indirim kuponu için yardımcı olabilecek var mı ?
ayrı ayrı sipariş etsem fiyat değişiyor mu min sepet tutarı ne kadrİndirim kuponu olsa bile işe yaramıyor diye biliyorum kuponsuz 1070 olması gerekiyordu ben denediğimde
Ağaya beleştir dediler hediye verdilernasıl oldu
Mouse yanına başka ne aldınız hocam?Aldım bende bir tane
Bende 410tl herkeste değişiyor heralde ben 2 tane apex mouse aldım klavyeyi de ayrı aldımayrı ayrı sipariş etsem fiyat değişiyor mu min sepet tutarı ne kadr
Hiç bir şeyMouse yanına başka ne aldınız hocam?