Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,609
800e pro yeter hocam bence fazlasına gerek yok.800'e pro almıştım. Şuan uçakta. Sizce ne yapayım? Apex'e gerek var mı?
800e pro yeter hocam bence fazlasına gerek yok.800'e pro almıştım. Şuan uçakta. Sizce ne yapayım? Apex'e gerek var mı?
Kargoya çıktıysa dönmezİptal butonu var geri dönmüyo mu ürün
Etseler hemen ederim desteğe sordum onu gümrükle konuşun falan diyorlar saçma sapan vermiyorlar yani.Bakalım aj159 proyu 1.2kya aldım vergiyide iade ederiz derlerse iade etcem apex alcam.Bakalim şansımızı deneyelim.
normalde ssteelseries aerox 9 kulkanıyorum ama scroll arızası verdi .yeni bir mouse bakıyorumHocam çok iyi fiyata pro almışsınız çok ihtiyaç yoksa apex almanız bence gereksiz
Bakalım benimki sizi bekleticem dedi gitti.Etseler hemen ederim desteğe sordum onu gümrükle konuşun falan diyorlar saçma sapan vermiyorlar yani.
Ederiz derlerse haber Verde bende konuşayim gerçi risk de almak istemiyorum apex sorunlu diyor bazıları pronun 8k hz de sıkıntı yapmadığı tescillendi bir arkadaşın eline ulaşmış mouse ama apex ortada yok daha galiba.Bakalım benimki sizi bekleticem dedi gitti.
SanmıyorumAnladım eyw teşekkür ederim kafam karışık ya kimi düşük fiyattan kimi yüksekten almış ben 1100 kusure aldım yanına mouse pad ekleyip şuan daha uyguna alınmaz sanırım degilmi
Ederiz derlerse haber Verde bende konuşayim gerçi risk de almak istemiyorum apex sorunlu diyor bazıları pronun 8k hz de sıkıntı yapmadığı tescillendi bir arkadaşın eline ulaşmış mouse ama apex ortada yok daha galiba.
Denedim pakedi teslim alıp öyle iade oluşturun dedi. roma mızrağı furyasına adımızı altın harflerle yazdırdık cok sukurKargoya çıktıysa dönmez
Allah kurtarsın hocam hoşgeldiniz aramızaDenedim pakedi teslim alıp öyle iade oluşturun dedi. roma mızrağı furyasına adımızı altın harflerle yazdırdık cok sukur
Yok bea bence kalsın 800 e güzel temiz800'e pro almıştım. Şuan uçakta. Sizce ne yapayım? Apex'e gerek var mı?
Galiba vergi hariç olan kısım iade ediliyor.Knk apex i 879 a aldım sana zahmet iade
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kargoya verilirse ne kadarı iade bir tık pışmanlık varda
Anladım ürünü geri mi kargoluyoruz sonraGaliba vergi hariç olan kısım iade ediliyor.