Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,609
Cidden mi ben onu sadece stant saniyordumşarz standı usb oluyor
Cidden mi ben onu sadece stant saniyordumşarz standı usb oluyor
BT zaten kullanman hatta onu bastan söylıyım ya 2.4ghz baglıcan yada kabloKabloluyla bağlayınca 1k Hz kadar geliyor sadece
1K bana yeter zaten büyük ihtimal aşırı nadir kullanırım 4K.4k kaldırır
ne zaman aldınız hocam bunu siyah hiç stok görmedimevet hocam temudan
Valorantta 4k kullanıyordum, bir ara 8'e aldım fark var mı diye ama sağa sola aim çevirdikçe fps düşüyor takılma oluyordu. 8K 240 hz kullanılmıyor mu acaba anlamadım. Mouse'u garantiye mi göndersem gerek var mı acabaikiside olabilir ama büyük ihtimal fareden 7500f zayıf değil çünkü 8 için
O aynı zamanda alıcı (reciever) 8k onun sayesinde alacaksınCidden mi ben onu sadece stant saniyordum![]()
hocam gayet güzel beklentilerimi karşıladı, konu açtım inceleme için istiyorsanız onu okuyabilirsinizhayirli olsun hocam yorumunuz var mi?
pro bune zaman aldınız hocam bunu siyah hiç stok görmedim
Anladım hocam güle güle kullanınhocam gayet güzel beklentilerimi karşıladı, konu açtım inceleme için istiyorsanız onu okuyabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pro bu
onu takmadıysan 8khz alamassın zatenCidden mi ben onu sadece stant saniyordum![]()
Hocam 8kda masaüstündeyim şuanda yağ gibi kayıyor maşallah ne takılma var ne bir şey galiba ben btde kullanmaya çalıştım diye böyle oldu.Pro alan arkadaşlar rahat olsun benim hatammisBT zaten kullanman hatta onu bastan söylıyım ya 2.4ghz baglıcan yada kablo
ayrıca uygulamaya yada mouse guncelleme falan gelmıs olabilir en azından ben m800 ultra aldıgımda driverda güncelleme vardı onu güncelleyip kurduydum
apex ile karıştırıyorsun hocam pro da herzaman siyah vardıne zaman aldınız hocam bunu siyah hiç stok görmedim
İyimi kötümüAlıntıyı görüntüleyukarki mesajlarda içini açan var. ilk satışlarda pan1080 gelebileceğini söylemiştim öylede gelmiş![]()