yeterli evetŞey diyeceğim 2.4Ghz'ye bağlanmak için sadece dongleyi takmak ve 2.4Ghz moduna almak yeterli mi? Benimki 2.4Ghz olmuyor da.
yeterli evetŞey diyeceğim 2.4Ghz'ye bağlanmak için sadece dongleyi takmak ve 2.4Ghz moduna almak yeterli mi? Benimki 2.4Ghz olmuyor da.
Benimki bağlanmıyor o zaman geçmiş olsunyeterli evet
mouseun altında 2.4ghz moduna alacagın tus olması lazımŞey diyeceğim 2.4Ghz'ye bağlanmak için sadece dongleyi takmak ve 2.4Ghz moduna almak yeterli mi? Benimki 2.4Ghz olmuyor da.
E aldım.mosun altında 2.4ghz moduna alacagın tus olması lazım
iade et kanıtla kredi verirlerse yeni sipariş et çalıştığına emin misin hem mausun hem dongle ınBenimki bağlanmıyor o zaman geçmiş olsun
şuan neyle bağlısın driveri indirdinmiE aldım.
Sorun şu bilgisayar USB'sini taktığımda arızalı diyor bana arızalı dongle mı geldi acaba?iade et kanıtla kredi verirlerse yeni sipariş et çalıştığına emin misin hem mausun hem dongle ın
İndirdim Bluetooth ile bağlıyım.şuan neyle bağlısın driveri indirdinmi
senin usb girişi arızalı olabilir mi başka bilgisayarda veya portta dene biSorun şu bilgisayar USB'sini taktığımda arızalı diyor bana arızalı dongle mı geldi acaba?
İndirdim Bluetooth ile bağlıyım.
Evet arkadaşlar zortlamaya başladık dsfsdfsdfSorun şu bilgisayar USB'sini taktığımda arızalı diyor bana arızalı dongle mı geldi acaba?
BT İLE baglanma aga kablo ile baglan drivirda guncelleme varmıSorun şu bilgisayar USB'sini taktığımda arızalı diyor bana arızalı dongle mı geldi acaba?
dongleda mod yok ki dongle sadece 2.4ghzFare de dongle da 2.4GHz modunda olacak.