YiğitY.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
grip tapeleri takınca paylaşırmısınız
grip tapeleri takınca paylaşırmısınız
Hayır 8khz de takılma yapmayınca gerek duymadım açıkçası.İçini açıp mcu ya baktınız mı hocam siz?
Adres aynı tc farklı@RPchepfoxCS aga sen bu ikisini aynı adres ve aynı tc üzerindemi sipariş ettın
Hem Roma mızrağını soktular hem de arızalı 2.4Ghz dongle yollamışlar![]()
tc 18 yas altımı pekıAdres aynı tc farklı
dostum dongle dediğin usb alıcısı ise şarj standından bahsetmiyorum benim bildiğim proda usb alıcıda çıkıyor diyorum ki alıcı varsa onu çıkar şarj standından bağlantı kursun cihaz ikisi karışıklık yapıyor olabilirpro kanka dongle takmadan niye 2.4 yapayım
yo hayır çıkmıyor şarj istasyonu aynı zamanda dongledostum dongle dediğin usb alıcısı ise şarj standından bahsetmiyorum benim bildiğim proda usb alıcıda çıkıyor diyorum ki alıcı varsa onu çıkar şarj standından bağlantı kursun cihaz ikisi karışıklık yapıyor olabilir
Benim bildiğim dock olanlarda çıkmıyordostum dongle dediğin usb alıcısı ise şarj standından bahsetmiyorum benim bildiğim proda usb alıcıda çıkıyor diyorum ki alıcı varsa onu çıkar şarj standından bağlantı kursun cihaz ikisi karışıklık yapıyor olabilir
bende karışıklık falan yok yanlış kişiyi yanıtlıyosunuz hocamdostum dongle dediğin usb alıcısı ise şarj standından bahsetmiyorum benim bildiğim proda usb alıcıda çıkıyor diyorum ki alıcı varsa onu çıkar şarj standından bağlantı kursun cihaz ikisi karışıklık yapıyor olabilir
hayırtc 18 yas altımı pekı
18 yaş altı fark ettirmiyor ben 18 yaş altı tc ile klavye aldım sorunsuz geldi.tc 18 yas altımı pekı