Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

swxlvr

80+

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
beylerrr proo takılıyo 4khz de valadayım 2. saatin sonunda takılma farkettim 1.khz aldım takılma geçti tekrar alıyorum 4 e bakalım takılma devam ediyormu oyunla alakası yok ikinci ekrandada takılıyo.
İşlemci ne

pcbuilder

80+
Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Yağız Berk Özel
Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
Denesek mi iade almak böyle durumda hakkımız şahsen 1400-1200 TL'ye almışsanız denenir.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
ürün uçaktayken mi dediniz bunu ? yoksa nakil halinde iken mi ? galiba ürün uçağa yüklendikten sonra iade edilse de geliyormuş. Burada öyle bir muhabbet dönmüştü diye hatırlıyorum.

pcbuilder

80+
Apex'i eline ulaşan arkadaşlar içini açıp çipine bakarsa en azından aldığımız iade helal olur. Benim gönderdiğim PAN chip sanırım Pro modeline ait.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

pcbuilder

80+
ürün uçaktayken mi dediniz bunu ? yoksa nakil halinde iken mi ? galiba ürün uçağa yüklendikten sonra iade edilse de geliyormuş. Burada öyle bir muhabbet dönmüştü diye hatırlıyorum.
Nakil halinde hocam, daha uçağa vermediler.

Top Bottom