swxlvr
80+
Sanırım apex daha iyi, saygı bedava düzgün konuşabilirsin.Hangisi daha iyi la
Sanırım apex daha iyi, saygı bedava düzgün konuşabilirsin.Hangisi daha iyi la
İşlemci nebeylerrr proo takılıyo 4khz de valadayım 2. saatin sonunda takılma farkettim 1.khz aldım takılma geçti tekrar alıyorum 4 e bakalım takılma devam ediyormu oyunla alakası yok ikinci ekrandada takılıyo.
7600 ama duzeltmısİşlemci ne
TmSanırım apex daha iyi, saygı bedava düzgün konuşabilirsin.
Denesek mi iade almak böyle durumda hakkımız şahsen 1400-1200 TL'ye almışsanız denenir.Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
Nasıl düzeltmiş anlamadım7600 ama duzeltmıs
ürün uçaktayken mi dediniz bunu ? yoksa nakil halinde iken mi ? galiba ürün uçağa yüklendikten sonra iade edilse de geliyormuş. Burada öyle bir muhabbet dönmüştü diye hatırlıyorum.Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
Apex'i eline ulaşan arkadaşlar içini açıp çipine bakarsa en azından aldığımız iade helal olur. Benim gönderdiğim PAN chip sanırım Pro modeline ait.Denesek mi?
mesajları vardı standa geri takmıs 1kya alımış falan oyleydı galıba tam hatırlamıyomNasıl düzeltmiş anlamadım
Nakil halinde hocam, daha uçağa vermediler.ürün uçaktayken mi dediniz bunu ? yoksa nakil halinde iken mi ? galiba ürün uçağa yüklendikten sonra iade edilse de geliyormuş. Burada öyle bir muhabbet dönmüştü diye hatırlıyorum.