habbassaka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,502
dungle dan kastım oydudongle var mı? Ben dongle yok kablosuz bağlantıyı şarj istasyonu ile yapıyoruz sanıyordum
dungle dan kastım oydudongle var mı? Ben dongle yok kablosuz bağlantıyı şarj istasyonu ile yapıyoruz sanıyordum
GPT'ye verdiğiniz resmin üstünde PAN108 series yazıyor zaten hatalı bir durum yokBu arada yanlış yazmışız PAN108 değil 1080 olacaktı tekrar bakalım yanlış bu sonuç
beğenmediysen seni rampage tarafına alalım hocamabi şimdi mantıklı düşününcede baksana şarj istasyon var, istasyonda renkli ekran var, rgb var, dungle var, 8k hz falan filan fiyat 530₺ sanki frisy kalitesinde bi mouse gelcek kafam karıştııııı
Hocam o zaman sana 900e sıfırdan farksız rival 3 wireless satayım bu aklınıza yatmadıysaabi şimdi mantıklı düşününcede baksana şarj istasyon var, istasyonda renkli ekran var, rgb var, dungle var, 8k hz falan filan fiyat 530₺ sanki frisy kalitesinde bi mouse gelcek kafam karıştııııı
belli youtuberın biri açıp bakmış pan1080 onun dahalen apexte hangi mcu oldugu belli değil de mi
| Özellik | Royuan Çipi | NRF5340 | PAN1080 |
|---|---|---|---|
| Üretici | Royuan | Nordic Semiconductor | Panasonic |
| Bluetooth Versiyonu | Genelde BLE 5.0 veya BLE 5.1 | Bluetooth 5.2 | Bluetooth 5.3 |
| Kablosuz Teknolojiler | BLE ve bazen Wi-Fi entegrasyonları | BLE, Bluetooth Long Range, IEEE 802.15.4, NFC | Sadece BLE |
| Çekirdek | Tek veya çift çekirdekli (ARM Cortex-M0 veya M3) | Çift çekirdekli ARM Cortex-M33 | Tek çekirdekli ARM Cortex-M |
| Saat Hızı | Çeşitli modellerde 48-96 MHz | 128 MHz (yüksek performans çekirdeği) | 80 MHz civarında |
| Bellek | 256 KB - 512 KB RAM, 512 KB Flash | 1 MB Flash, 512 KB RAM | Genelde daha düşük bellek |
| Gecikme Süresi | Düşük, ancak yüksek hızda bazı sınırlamalar | Çok düşük, yüksek veri hızlarına uygun | Düşük, ancak çok yoğun veri aktarımında sınırlı |
| Güç Tüketimi | Düşük güç tüketimi | Gelişmiş güç yönetimi modları | Düşük enerji tüketimi |
| Özelleştirilebilirlik ve SDK Desteği | Genelde sınırlı | Nordic’in güçlü SDK ve araç desteği | Orta düzey SDK ve araç desteği |
Boş iş değil dostum elime pro ulaştı. Bugün 2. Valorant maçımda takılmalar meydana geldi 4khz de. Şimdi ben bunu özelliği için aldım 1khz de sorun yok gözüküyordu ama ondada takıldı şarjı yoktur diye 5 dk şarja taktım sorun düzeldi. Ama tekrarlarmı tekrarlamazmı belli değil. Bilinmezlik içinde insanlar araştırma yapıyo 1400 lira verdim ben yerden toplamıyoruz stabil çalışmadıktan sonra önemi yok500 liraya bir ton özellikli mouse alınmış yok chip neymiş yok buyu neymiş. Buna takılan bilgisayarın bile umrunda değilken kendinize boş işler bulmanız çok ilginç.
Hocam ben sayfa 497'de neden APEX'te Pan1080 model olduğunu düşündüğümü paylaştım.Şimdi olay şu nordic daha iyi evet ama pan1080 pro model için geçerli apex de hala ne kullanılıyor bilmiyoruz ama bu fiyata bence sıkıntı yok fakat adamlar royuan yazıp pan gönderiyorsda bence burada sipariş içeriği hatalı
Hocam bu alt metni nerede gördünüz, linki paylaşır mısınız?Hocam ben sayfa 497'de neden APEX'te Pan1080 model olduğunu düşündüğümü paylaştım.
Sipariş içeriği olarak da aslında pek hatalı sayılmazlar. Ürünün özelliklerini paylaşırken farklılıklar olabileceğinin farkında olun diye not düşmüşler. Müşteri hizmetleri bunun farkında olmadığı için para iadesi yapıyordur. Para iadesini almak ne kadar etik orası tartışılır.
Alıntıyı görüntüle
apex 8 k mı hocam bu stokta olan mavı modelı8k olanı aldıysanız istasyonla oluyor kablosuz evet