Amd34
80+ Silver
Konuştum knk talebinizi oluşturdum yetkili birimlerimiz ilgilenecek diyorhocam bağlanmadımı hala temsilciye
Konuştum knk talebinizi oluşturdum yetkili birimlerimiz ilgilenecek diyorhocam bağlanmadımı hala temsilciye
Bilmiyorum ben limitim düşsün diye talepte bulunmadım hesabın şansıymış.Şanslısınız hocam. Peki limitin kişiye özel olarak değişmesi etik mi?
Evet bende limit yok sanırsam yada çok daha düşük ona bakayim derken bir tane daha klavye sahibi oluyodum Allahtan kartta para bitti benim limitim 480tl miş bu arada yeni gördümO limit herkeste değişiyor, algoritma nasıl işliyor fikrim yok.
stok yaparım şakasız.yakında ajazz am3 mouse u da satar temu da satarsa onuda millet uçarak alır kesin
Yahu sürekli şu yanıtı veriyor banaSadece ilk kuponumu aldığımda dedim.
aynı şekilde bende yaparım bakalım belki satarlarstok yaparım şakasız.
Apex bitti kardeşim stoktan kalktı159proyu almıştım geçen hafta şuan uçağa binmeyi bekliyormuş. gelince iade edip apexi mi alsam çok kafamı karıştırdı bu forum. ne diyorsunuz?
Apex bulursan alirsin159proyu almıştım geçen hafta şuan uçağa binmeyi bekliyormuş. gelince iade edip apexi mi alsam çok kafamı karıştırdı bu forum. ne diyorsunuz?