❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Sadece ilk kuponumu aldığımda dedim.
Yahu sürekli şu yanıtı veriyor bana

Siparişinizin toplam tutarını düşürmek için kupon kullanmak istediğinizi anlıyoruz. Şu anda doğrudan kupon sağlayamıyor olsak da, promosyon etkinliklerimiz aracılığıyla kuponları elde etme şansınız olabilir.Bunu yapmak için lütfen Temu uygulamasının ana sayfasında 'rebate100'u arayın, promosyona katılın ve siparişinizi başarılı bir şekilde verebilmek için talimatları dikkatlice takip edin. Böylece gelecekteki siparişlerinizde kullanabileceğiniz birden fazla kupon alabilirsiniz.Endişelerinizi gidermeye kararlıyız ve yanıtımızın size yardımcı olacağını umuyoruz.

Arkadaşlar bi sorum var bilen varsa cevaplayabilirse mutlu olurum temu kredi iadesi nasıl işliyor ödeme yaparsam kredi kazanacağım 1600tl ödeyeceğim 600tl iade verecek bu iade bankaya çekiliyor mu

159proyu almıştım geçen hafta şuan uçağa binmeyi bekliyormuş. gelince iade edip apexi mi alsam çok kafamı karıştırdı bu forum. ne diyorsunuz?

ben dün sipariş vermiştim durum böyle şuan gelmeyecek mi bana bu pek anlamadım biri aydınlatabilir mi
1730655437978.png

Geri