Bende var aj159 Pro. Alınıyor da şuan.Arkadaşlar ne üretim durdurulması ne kaldırılması ?
Üretim devam ediyor sadece BİZE ÖZEL satıştan kaldırdılar.
Sadece Türkiye'ye bize özel neden diye düşünüyor insan...
Temu üzerindeki bölgenizi değiştirin. " ajazz aj159 apex" olarak aratın.
Apex modelinden bahsediyoruzBende var aj159 Pro. Alınıyor da şuan.
Evet aliexpress de mouselar nedense Türkiye ye gönderilmiyor indirime giren 3395 li bütün mouselara bakmıştım Türkiye ye gönderilmedi.Ajazzın aliexpresste yurtdışına satışı vardı adres Türkiye olunca adresinize gönderim sağlayamıyoruz yazıyordu. Apexi sadece temu üzerinden Türkiyeye gönderiyordu. Muhtemelen bu politikayı aliexpressteki gibi değiştirmiş olabilirler. Gayet normal bu durum.
USA ve DE'ye baktığımda göremedim.Arkadaşlar ne üretim durdurulması ne kaldırılması ?
Üretim devam ediyor sadece BİZE ÖZEL satıştan kaldırdılar.
Sadece Türkiye'ye bize özel neden diye düşünüyor insan...
Temu üzerindeki bölgenizi değiştirin. " ajazz aj159 apex" olarak aratın.
Farkı nedir?Apex modelinden bahsediyoruz
Neden gönderilmiyorFarkı nedir?
Sizce siparişler gelirmi yoksa iptal mi edilirNeden gönderilmiyor
Bizim düşündüğümüzde o zaten acaba çok iade oluğundan mı stok bittiğinden mi ? ( Ürün olarak x,y,z farkı yok )
Benim için bir farkı yok fakat zamanında kasıtlı olarak AE'de de iadeler çoğaldığında bir çok ürünü bize kapatmışlardı.
Neden ülkemdeki kişilere özel bir yafta vurulmasını isteyim. Neden 2-3 katı ucuza almak varken daha pahalı ürünler alayım.
Bizler daha duyarlı davranırsak kasıtlı olarak iade istemezsek bize özel bir yaptırım uygulanmaz diye düşünüyorum.
İyi forumlar..
Ne güzel işte 1000TL'lik üründe 600TL vegi var yani vergi ödemeden ürün alıcan +%20 ve 111TL kredi güzel miş bence1000tl lik ürün alırsam 600tl kredi vericek.
Kontrol etmedim hepsini ülkelerde farklılık olabilir.USA ve DE'ye baktığımda göremedim.
arkadaşlar cevapverir misiniz?son satılan siyah apexlerden tedarik edilen var mı benim sipariş hala tedarik bile edilemedi?
gelir knk mh yaz bi sorarkadaşlar cevapverir misiniz?