Siyah değil ama benim mavi tedarik edildi sadece havaalanına gitmek için temu deposunda bekletiliyor nedenini sordum ama gelecek diyorlar.arkadaşlar cevapverir misiniz?
Siyah değil ama benim mavi tedarik edildi sadece havaalanına gitmek için temu deposunda bekletiliyor nedenini sordum ama gelecek diyorlar.arkadaşlar cevapverir misiniz?
bende mavi aldım ilk başta sonra siyahlı stoğa girdi değiştirdim 2 kasımdan beri sipariş tamamlandı diyor hiçbir güncelleme yok umarım gelirSiyah değil ama benim mavi tedarik edildi sadece havaalanına gitmek için temu deposunda bekletiliyor nedenini sordum ama gelecek diyorlar.
Hocam neden gonderilmedigini sormuyorum apex modeli ile dediğim modelin farkı nedir?Neden gönderilmiyor
Bizim düşündüğümüzde o zaten acaba çok iade oluğundan mı stok bittiğinden mi ? ( Ürün olarak x,y,z farkı yok )
Benim için bir farkı yok fakat zamanında kasıtlı olarak AE'de de iadeler çoğaldığında bir çok ürünü bize kapatmışlardı.
Neden ülkemdeki kişilere özel bir yafta vurulmasını isteyim. Neden 2-3 katı ucuza almak varken daha pahalı ürünler alayım.
Bizler daha duyarlı davranırsak kasıtlı olarak iade istemezsek bize özel bir yaptırım uygulanmaz diye düşünüyorum.
İyi forumlar..
dock farklı sensör farklıHocam neden gonderilmedigini sormuyorum apex modeli ile dediğim modelin farkı nedir?
Hocam bende tepki gösterdiniz sandımHocam neden gonderilmedigini sormuyorum apex modeli ile dediğim modelin farkı nedir?
Kötü kullanacağın bir şey yok mouse iyi zaten millet ne algı yaptı anlamıyorum ki. Sanki gidip everest mouse aldınız.Hocam bende tepki gösterdiniz sandım
Model farklarını inanın bilmiyorum fiyatına baktım apex uygundu vergi dahil 1000 lira civarına geldi. Hiç Kupon vs bakmadım.
Diğer arkadaşlar için ise;
2 Kasım da turuncu renk sipariş verdim
şuan 4 Kasım güncellemesi "havaalanına taşıma halinde" gözüküyor.
Siparişlerimiz umarım gelir iyi kötü kullanırız
Eğer pro ile farkını soruyorsanız; sensörünün daha iyi olması, şarj istasyonunun lcd olması, kutu içeriğinin biraz daha dolu olması, ha bide fiyatının daha uygun olması arada ki farklar. Sanırım ikisinde de pan1080ua3c var.Hocam neden gonderilmedigini sormuyorum apex modeli ile dediğim modelin farkı nedir?
Aynı şekilde benim de siyah apex geçtiğimiz saatte tedarik edildi.Alıntıyı görüntüle
3 kasımda aldığım siyah apex tedarik edildi olarak şimdi güncellendi herkes kontrol edebilir iyi forumlar.
Demek sorun yok o halde iyiAynı şekilde benim de siyah apex geçtiğimiz saatte tedarik edildi.
Apex in sensörü bir tık daha iyi. 5600 ile 5600x arasında ki fark gibi. Sarj istasyonunda ekstra ekran var. (Kutu dan eklentiler çıkıyor.)Hocam neden gonderilmedigini sormuyorum apex modeli ile dediğim modelin farkı nedir?
benimki halen sipariş verildi olarak gözüküyorAlıntıyı görüntüle
3 kasımda aldığım siyah apex tedarik edildi olarak şimdi güncellendi herkes kontrol edebilir iyi forumlar.