Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

berrassen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat aytekin
Siyah değil ama benim mavi tedarik edildi sadece havaalanına gitmek için temu deposunda bekletiliyor nedenini sordum ama gelecek diyorlar.
bende mavi aldım ilk başta sonra siyahlı stoğa girdi değiştirdim 2 kasımdan beri sipariş tamamlandı diyor hiçbir güncelleme yok umarım gelir

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Neden gönderilmiyor :)
Bizim düşündüğümüzde o zaten acaba çok iade oluğundan mı stok bittiğinden mi ? ( Ürün olarak x,y,z farkı yok )

Benim için bir farkı yok fakat zamanında kasıtlı olarak AE'de de iadeler çoğaldığında bir çok ürünü bize kapatmışlardı.
Neden ülkemdeki kişilere özel bir yafta vurulmasını isteyim. Neden 2-3 katı ucuza almak varken daha pahalı ürünler alayım.
Bizler daha duyarlı davranırsak kasıtlı olarak iade istemezsek bize özel bir yaptırım uygulanmaz diye düşünüyorum.

İyi forumlar..
Hocam neden gonderilmedigini sormuyorum apex modeli ile dediğim modelin farkı nedir?

murat501

80+
Hocam neden gonderilmedigini sormuyorum apex modeli ile dediğim modelin farkı nedir?
Hocam bende tepki gösterdiniz sandım 😬🤣

Model farklarını inanın bilmiyorum fiyatına baktım apex uygundu vergi dahil 1000 lira civarına geldi. Hiç Kupon vs bakmadım.

Diğer arkadaşlar için ise;

2 Kasım da turuncu renk sipariş verdim
şuan 4 Kasım güncellemesi "havaalanına taşıma halinde" gözüküyor.

Siparişlerimiz umarım gelir :) iyi kötü kullanırız

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Hocam bende tepki gösterdiniz sandım 😬🤣

Model farklarını inanın bilmiyorum fiyatına baktım apex uygundu vergi dahil 1000 lira civarına geldi. Hiç Kupon vs bakmadım.

Diğer arkadaşlar için ise;

2 Kasım da turuncu renk sipariş verdim
şuan 4 Kasım güncellemesi "havaalanına taşıma halinde" gözüküyor.

Siparişlerimiz umarım gelir :) iyi kötü kullanırız
Kötü kullanacağın bir şey yok mouse iyi zaten millet ne algı yaptı anlamıyorum ki. Sanki gidip everest mouse aldınız.

Thadox

80+ Bronze
Eğer pro ile farkını soruyorsanız; sensörünün daha iyi olması, şarj istasyonunun lcd olması, kutu içeriğinin biraz daha dolu olması, ha bide fiyatının daha uygun olması arada ki farklar. Sanırım ikisinde de pan1080ua3c var.

unrqnked

80+
1000049435.jpg

3 kasımda aldığım siyah apex tedarik edildi olarak şimdi güncellendi herkes kontrol edebilir iyi forumlar.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Apex in sensörü bir tık daha iyi. 5600 ile 5600x arasında ki fark gibi. Sarj istasyonunda ekstra ekran var. (Kutu dan eklentiler çıkıyor.)

yaman..k

80+ Silver
26 Ekim de sipariş verdiğim ürün hayla gümrükleme şirketine teslim edilmemiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,716
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom