Siyah apexmi almistinizHocam şuanda sizinki gümrükte gümrükleme islemleri yapılıyor dert etmeyin
Siyah apexmi almistinizHocam şuanda sizinki gümrükte gümrükleme islemleri yapılıyor dert etmeyin
Evet benimki 4gundur uçağa verilmemişti dün müşteri hizmetlerinden talep oluşturdum bugün saat 2de felan turkiyeye varmış gösteriyorSiyah apexmi almistiniz
Ne zaman sipariş verdiniz 3 kasim dimiEvet benimki 4gundur uçağa verilmemişti dün müşteri hizmetlerinden talep oluşturdum bugün saat 2de felan turkiyeye varmış gösteriyor
AynenNe zaman sipariş verdiniz 3 kasim dimi
Hocam bende 3 kasımda verdim desteğe yazarsanız hizlandiriyorlar güncellemeyiBenimki böyle hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen
Oyle yaptim suan arasa verecekHocam bende 3 kasımda verdim desteğe yazarsanız hizlandiriyorlar güncellemeyi
Bende yazdım ayın 16sinda şehir dışında olucam bugün gümrükleme işlemini bitirirler mi sanmiyorum ama en geç yarına kadar bitirebilirlerse ben mouseu teslim alırım.Destege gümrükleme islemini hizlandirirmisiniz felan diyeyim mi iş gorur mü acaba ?Hocam bende 3 kasımda verdim desteğe yazarsanız hizlandiriyorlar güncellemeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyle yaptim suan arasa verecek
çıkması lazım kitapçık ve grip tape yedek skatez çıkıyor bende dün çıktıbeyler bu mousenin kutusundan dock ve kablo dışında bir şey çıkmıyor mu kitapçık bile yok normal mi
yedej skatez ve kaplamaw çıkması gerekiyordubeyler bu mousenin kutusundan dock ve kablo dışında bir şey çıkmıyor mu kitapçık bile yok normal mi
Reis yaz iş görür elbet ben öyle yaptimBende yazdım ayın 16sinda şehir dışında olucam bugün gümrükleme işlemini bitirirler mi sanmiyorum ama en geç yarına kadar bitirebilirlerse ben mouseu teslim alırım.Destege gümrükleme islemini hizlandirirmisiniz felan diyeyim mi iş gorur mü acaba ?
Hemen yazayım hocam o zaman çünkü hızlıca gelirs iyi olur başka şehire gidicem anca 1haftaya doncem teşekkürlerReis yaz iş görür elbet ben öyle yaptim
Tamam hocam rica ederimHemen yazayım hocam o zaman çünkü hızlıca gelirs iyi olur başka şehire gidicem anca 1haftaya doncem teşekkürler
çıkması lazım kitapçık ve grip tape yedek skatez çıkıyor bende dün çıktı
çıkmadıyedej skatez ve kaplamaw çıkması gerekiyordu