Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,833
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Yusuf Bahadır
O zaman laptop kullanıcıları için bu mouse çok ters :D Taşımaya uygun bi kablosuz mouse değil anladığım kadarıyla.
Kısa bir type c kablo ile çantada taşınabilir ama gidip dışarılarda laptop ile hardcore fps oyunu oynamıyorsa gereksiz olabilir 😂

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
O zaman laptop kullanıcıları için bu mouse çok ters :D Taşımaya uygun bi kablosuz mouse değil anladığım kadarıyla.
aynen öyle , darmoshark m3 4k da aynı şekildeydi pek kablosuz gibi olmuyor dışarıda

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,833
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kısa bir type c kablo ile çantada taşınabilir ama gidip dışarılarda laptop ile hardcore fps oyunu oynamıyorsa gereksiz olabilir 😂
Kablolu kullancak olsam bunu almam yani hocam gider 200e bt bi mouse alırım o daha çok işimi görür dışarda.
Ulan bu dongle işi beni fena patlattı ya bende de laptop var hediye etmeyi düşündüğüm arkadaşta da :D Neyse dursun bakalım

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Yusuf Bahadır
Kablolu kullancak olsam bunu almam yani hocam gider 200e bt bi mouse alırım o daha çok işimi görür dışarda.
Ulan bu dongle işi beni fena patlattı ya bende de laptop var hediye etmeyi düşündüğüm arkadaşta da :D Neyse dursun bakalım
Şu şekilde yapabilirsin hocam, mouseyi bluetooth ile bağlarsın, tabi yüksek aktarım hızından feragat etmiş oluyorsun. Şarjdan şarja dongle’a koysan yeter. Bir anlamı kalmaz ama işini görür 😂

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
burak
Şu şekilde yapabilirsin hocam, mouseyi bluetooth ile bağlarsın, tabi yüksek aktarım hızından feragat etmiş oluyorsun. Şarjdan şarja dongle’a koysan yeter. Bir anlamı kalmaz ama işini görür 😂
@B1L0 doğru bluetooth ile bağlanırsın hocam laptoba dış mekanda

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,833
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
@B1L0 doğru bluetooth ile bağlanırsın hocam laptoba dış mekanda
He mouseta bt varsa olur ya tamam. Herkes alıyo diye aldıydım hiç bakmadım ki özelliklere :D

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
USB girişi yok mu laptopta. Nasıl laptop kullanıcıları için değil anlamadım.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,833
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
USB girişi yok mu laptopta. Nasıl laptop kullanıcıları için değil anlamadım.
Hocam şarj istasyonunu taşıması sıkıntı diye ya, usb adaptör olsa minnacık şey sorun olmaz. Bt varmış ama sorun yok.

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Yusuf Bahadır
Hocam şarj istasyonunu taşıması sıkıntı diye ya, usb adaptör olsa minnacık şey sorun olmaz. Bt varmış ama sorun yok.
Bt var, şarj için usb girişi de var mousenin önünde. Şimdi geldi açtım benimkini. Dongle taşıma zorunluluğun yok hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Top Bottom