FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,471
Nordic Avrupa pazarında var.Nordic eski üretimlerde var sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşim gereği.
Nordic Avrupa pazarında var.Nordic eski üretimlerde var sanırım.
İşim gereği.
Hiç bir fikrim yoknasil o kadar ucuza aldin
Ekstra indirim veriyorlarAj159 nasıl 440 lan
Diğerlerine ihtiyacın yoksa onları iptal et sade mouse gelsin.Selam, mcu konusunu biliyorum ama fırsat çok iyi gibi geldi. Sizce alışveriş mantıksız mı? (Feneri 670 TL sepeti doldurabilmek için aldım) Bu üç ürüne toplam 1178 TL ödedim
Alıntıyı görüntüle
Ekstra indirim veriyorlar
Diğerlerine ihtiyacın yoksa onları iptal et sade mouse gelsin.
Tek tek ürün iptal edilebiliyor mu? Tüm siparişi iptal etmesinler?Ekstra indirim veriyorlar
Ekstra indirimi nasıl veriyor?Ekstra indirim veriyorlar
Tamamiyle şans anasayfaya kampanya veriyor. Uygulamayı açarken denk geliyorsun veya anasayfada dolaşırken oluyor. Bana Machenike M7 Pro için vermişti 400tl ye düşmüştü.Ekstra indirimi nasıl veriyor?
bu gece machenike yi 290 TL ye alabiliyordum. ama sepeti 670 TL ye tamamlam için bir şeyler almam gerektiği için gece uğraşamadım fırsatı da kullanmadım. Sabahta temuyu açtım bir anda %30 filan birşeyler sayıkladı (okumadım tam olarak). Tamam dedim bildirime alabileceğim ürünleri gösterdi, baktım aj159pro var. Attım sepete hemen hızlı hızlı. ALdım geçtimTamamiyle şans anasayfaya kampanya veriyor. Uygulamayı açarken denk geliyorsun veya anasayfada dolaşırken oluyor. Bana Machenike M7 Pro için vermişti 400tl ye düşmüştü.
Büyük hata yapmışsın. M7 pro güzel üründü. 290 a onu alıp yanına birşeyler ekleseydin sonra onları iptal ederdin.bu gece machenike yi 290 TL ye alabiliyordum. ama sepeti 670 TL ye tamamlam için bir şeyler almam gerektiği için gece uğraşamadım fırsatı da kullanmadım. Sabahta temuyu açtım bir anda %30 filan birşeyler sayıkladı (okumadım tam olarak). Tamam dedim bildirime alabileceğim ürünleri gösterdi, baktım aj159pro var. Attım sepete hemen hızlı hızlı. ALdım geçtim
2 haftaHocamlar bu temudaki siparişler kaç günde gelir
Anladim teşekkürlerBüyük hata yapmışsın. M7 pro güzel üründü. 290 a onu alıp yanına birşeyler ekleseydin sonra onları iptal ederdin.
2 hafta