Neler Yeni

Ajazz AJ159 Pro grip tape

Adem.y58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Adem Yılmaz
Merhaba
Temudan Ajazz AJ159 PRO mouse aldım, ancak şöyle bir sıkıntı var ben bu ürüne grip tape bulamıyorum, apex modelinde direk kutu içerisinden çıkıyor ancak pro modelinde grip tape çıkmıyor, bildiğiniz bir link varmı arkadaşlar ? veya kendisi apex modelini alıp grip tape ini kullanmayan bir arkadaş varsa para karşılığı grip tape ini satın almak isterim.

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
Merhaba
Temudan Ajazz AJ159 PRO mouse aldım, ancak şöyle bir sıkıntı var ben bu ürüne grip tape bulamıyorum, apex modelinde direk kutu içerisinden çıkıyor ancak pro modelinde grip tape çıkmıyor, bildiğiniz bir link varmı arkadaşlar ? veya kendisi apex modelini alıp grip tape ini kullanmayan bir arkadaş varsa para karşılığı grip tape ini satın almak isterim.
Direkt apex modelinin grip tapei satılıyorsa onu alın ama olur mu bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Batuhan
Ben temudan Logitech GPW Gen2 adı altında geçen tapelerden birini almıştım. Sağından solundan kese kese bir şekilde uydurdum. Tam uyanını bulamazsan bu şekilde alternatif bir yol da deneyebilirsin.
grip-tape.jpg

Adem.y58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Adem Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Batuhan
Yanları yapıştırma ihtiyacı duymadım henüz ama şu şekilde kırmızıyla çizdiğim yerden kırpıldığında rahat şekilde oturacaktır ( iki taraf için de geçerli ). Aldığım ürünün resmini de ekledim link gönderemiyorum ürünün satışı durmuş. Buna göre karşılaştırabilirsin.

side-tape.jpg1738249587487.png

Adem.y58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Adem Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri