Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ159 PRO HAKKINDA

RagnarLodbrok

80+ Bronze
attığım linkle sizin kurduğunuz farklı galiba çünkü sürüm no değişik. bi de benim attığımı dener misinz
Hocam benim attığım link mailime verilen yanıttaki son sürüm versiyonu. Zaten benim sorunlarım sizin attığınızı indirdiğimde başladı dünden beri onu kaç kere sil kur yaptım bir şey değişmedi, zaten sizin attığınızda kurulum ekranında sağ altta update butonuna bastığınız zaman benim attığım linkteki versiyonuna güncelliyor. Ancak tekrar deneyeyim, denemekten zarar gelmez ne de olsa. :D

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Hocam benim attığım link mailime verilen yanıttaki son sürüm versiyonu. Zaten benim sorunlarım sizin attığınızı indirdiğimde başladı dünden beri onu kaç kere sil kur yaptım bir şey değişmedi, zaten sizin attığınızda kurulum ekranında sağ altta update butonuna bastığınız zaman benim attığım linkteki versiyonuna güncelliyor. Ancak tekrar deneyeyim, denemekten zarar gelmez ne de olsa. :D
revo uninsteller ile silin lütfen silerken kabloyla bağlı olsun pc ye. silince, çıkar tak yapıp pc ye programı tekrar kurun olur mu

RagnarLodbrok

80+ Bronze
revo uninsteller ile silin lütfen silerken kabloyla bağlı olsun pc ye. silince, çıkar tak yapıp pc ye programı tekrar kurun olur mu
Zaten silerken revo ile siliyorum ancak silerken bağlı şekilde denemedim birazdan o şekilde deneyip tekrar dönerim hocam, teşekkürler tavsiyeniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir değişiklik olmadı hocam hala ne driver ne de pc mouse'u algılamıyor.

Son düzenleme:

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Zaten silerken revo ile siliyorum ancak silerken bağlı şekilde denemedim birazdan o şekilde deneyip tekrar dönerim hocam, teşekkürler tavsiyeniz için.

Hiçbir değişiklik olmadı hocam hala ne driver ne de pc mouse'u algılamıyor.
hocam mouse altında 2.4 g ayarlı değil mi

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

RagnarLodbrok

80+ Bronze
hocam son çare kaldı mouse ikitane çak türk usulu belki çalışır :D
Biraz daha bir şeyler denedikten sonra da çalışmazsa yolumuz orası gibi. :D

Aslında mouse'u fabrika ayarlarına döndermek gibi bir şansım varsa (araştırdığım kadarıyla öyle bir şeye denk gelmedim) sorunum çözülecek gibi ama bilmiyorum.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
Kullandığınız windows sürümü ile alakalı olabilir. Sonuçta ürünü görüyor bilgisayar 2.4ghz dimi ?

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Kullandığınız windows sürümü ile alakalı olabilir. Sonuçta ürünü görüyor bilgisayar 2.4ghz dimi ?
Hocam ürünü görmüyor bilgisayar, başlarda görüyordu ancak yaklaşık saat 12den beri ürünü de görmüyor ve sorunum sadece 2.4ghz'de değil genel olarak mouse driver indirdiğimden beri hiçbir şekilde çalışmıyor.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
O zaman direkt olarak dock da sorun vardır. Arkadaşların dediği gibi farklı bir yerde (laptop, başka pc) internet kafede felan deneyip görmen lazım orada da görmüyorsa sorun dockda dır iade oluşturursun. Yani öyle restart gibi bir şey yok mouseda.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
O zaman direkt olarak dock da sorun vardır. Arkadaşların dediği gibi farklı bir yerde (laptop, başka pc) internet kafede felan deneyip görmen lazım orada da görmüyorsa sorun dockda dır iade oluşturursun.
Dock'ta sorun yok hocam dock'u pc görüyor mouse sorunlu.

Bende de başta sorun yoktu, driver indirdiğim zaman mouse çalışmamaya başladı ama şarj oluyordu ve sensöründeki yeşil, mavi, şarj ışığı vs. yanıyordu. Daha sonra driver tekrar silip kurdum hala çalışmamaya ve ışıkları yanmaya devam ediyordu, driver'ı tekrar kurduğum zaman ekrana model seçme yeri geldi orda pro modelini seçtiğimde cihaz bulunamadı hatası alıyordum sonra denemek için apex modelini seçtim, apex seçtiğim zaman driver sorunsuz kuruldu ancak mouse hala çalışmamaya devam etti ve bu sefer ek olarak ışıkları da yanmıyordu. Driver'ı sürekli sil kur yaptım her yaptığımda mouse'u otomatik olarak apex algılıyor ve hiçbir şekilde çalışmamaya devam ediyordu. En son kurulumumda mouse'u apex olarak da algılamadı ve şu an dock hariç hiçbir şeyi çalışmıyor mouse'un ve pcye kablo ile taktığımda pc mouse'u algılamıyor ancak dock'u taktığımda algılıyor.
Şu mesajı okursanız anlarsınız diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,402
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom