Ajazz aj159 pro mouse düz değil

Berkaru

80+
Reaksiyon skoru
2
Selam 2 3 gün önce ajazz aj159 pro almıstım daha yeni elime ulaştı ve mouse masada düz değil sağ üst kısıma dokunca oraya doğru mouse çöküyor biraz bu normal mi yoksa hatalı ürün falan mı lütfen yardımcı olun

Selam 2 3 gün önce ajazz aj159 pro almıstım daha yeni elime ulaştı ve mouse masada düz değil sağ üst kısıma dokunca oraya doğru mouse çöküyor biraz bu normal mi yoksa hatalı ürün falan mı lütfen yardımcı olun
foti ? birde çöküyor derken nasıl çökmek :D

Masa eğimli olabilir mi? Bide skatezlerin üstündeki jelatinleri sök.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

foti ? birde çöküyor derken nasıl çökmek :D
Dengede durmuyor demek istemiş galiba.

olabilitesi var yamuluyor diyince fghşlkfh anlam veremedim

arkadaşlar mouse üst ve alt taraflarından bastırıp bide skatezlerini bastırınca suanlık baya azaldı durum satezlerin tam oturmamasından galiba

evet dengede durmuyordu skatezlerini başıtırınca bide mouse üst ve alt kısmından bastırınca sorun çözüldü gibi ama hala çok azda olsa var skatezlerinin tam oturmamsından dolayı olabilir mi?

olabilitesi var yamuluyor diyince fghşlkfh anlam veremedim
mouse sağ kısmına hafifce dokunduğumda mouse dengesi bozuluyor skatezden dolayı diye düşünüyorum

Geri