Hahaha apex değil bu pro knk beğenmezsen aynı fiyata satamazsın bilgin olsunÇektim bir tane ne apexmiş görelim bakalım.
Hahaha apex değil bu pro knk beğenmezsen aynı fiyata satamazsın bilgin olsunÇektim bir tane ne apexmiş görelim bakalım.
Hahaha apex değil bu pro knk beğenmezsen aynı fiyata satamazsın bilgin olsun
Whatsappdan mı isteniyor bu?Apexin fiyatı da bu civarda olur muhtemelen.Müşteri hizmetlerinden 110kredi aldınz mı bu arada?Genelde isteyince veriyorlar
Krediyi almayı başardım ama ekiplerimiz inceleyecek diyor. Henüz kredi hesaba geçmedi. Normal mi?Apexin fiyatı da bu civarda olur muhtemelen.Müşteri hizmetlerinden 110kredi aldınz mı bu arada?Genelde isteyince veriyorlar
normal ekstra onay mı ne varmış birkaç saate gelir beklersenKrediyi almayı başardım ama ekiplerimiz inceleyecek diyor. Henüz kredi hesaba geçmedi. Normal mi?
Sağ üstteki destek merkezinden canlı desteğe bağlanın.Bot sürekli seçenek falan sunuyor.3-4kez canlı destek yazınca orada size canlı destek seçeneği sunuyor.Whatsappdan mı isteniyor bu?
Gelir birkaç saateKrediyi almayı başardım ama ekiplerimiz inceleyecek diyor. Henüz kredi hesaba geçmedi. Normal mi?
ben 1400e sattım 1.5kdan başlıyor ilanlar geneliApexin fiyatı sarı sitede ne kadar 1300 e koyanda var 1600 e de 1500 e fln mı gidiyor
Teşekkürler.Sağ üstteki destek merkezinden canlı desteğe bağlanın.Bot sürekli seçenek falan sunuyor.3-4kez canlı destek yazınca orada size canlı destek seçeneği sunuyor.
Gelir birkaç saate
Ben 1050tl gibi bir ücrete aldım, zenith pro şuanda 2k üstü bir fiyata satılıyor apex zarö sitede 1700 civarına satılıyor, sizce 1050tl'ye aj159pro nasıl olur fiyat uygun mu ?malzeme kalitesi gayet güzel ürünün kasada gıcırdama yapmaması kasası sağlam oldupu için apexten bile sağlam kasaya sahip apexte tek sorun clicklerde basılı tutup sağ sol yapınca gıcırdama yapıyor onun dışı kasa olarak 159 pro daha sağlam skatezleri değişmek zor değil zenith pro yerine tercih edilebilir garanti önemli değilse ama vergisiz 1000 TL'ye bu ürün alınmaz apex bulursun 1500-1600 TL'ye sarı sitede. mcu olarak pan1080ua3c gayet güzel teknik özelliklere sahip ve 52833 e göre çok daha üstün özelliklere sahip mcu bt 5.3 4 kat dflash 2 kat yüksek ram gpio olarak desteği 48 iken 52833 ün 18 vb. illa garanti lazımsa zenith pro ( dareu a950 pro) tercih edilebilir
Ama fiyatı şuan 2k civarı zenith pro'nunİkisinide deneyimlemiş biri olarak plastik kalitesi skatezleri vs. çok daha iyi. Sensörleri zaten aynı. Aralarındaki tek fark ajazz 8k zenith pro 4k destekli ama 4k ile 8k olayının çok büyük bir farkı yok. 4k günümüz için gayet yeterli hatta fazla bile. Ben malzeme kalitesine bakarım ve Türkiye garantisine temudan alıp çok mağdur olan insan gördük.