Yardım Ajazz aj159pro wireless ve bluetooth bağlanmıyor?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,245
Bütçe
11111111111
Merhabalar bu gün sarı siteden 2 kapalı kutu beyaz ve siyah aj159 pro aldım ürünleri açtım test etmek için siyah olanda sorunsuz çalışıyor siyah olanı beyaz olanın sarj istasyonuna takıp test ettim ama beyaz olan kablolu hariç hiç bir türlü yeni başka pc de programını kurup denesemde mouse wireless ve bluetooh şeklinde bağlanmıyor. Bu sorun hakkında ne yapmalıyım. Sarj istasyonuna takınca kırmızı ışık yanıyor kablolu mouse çalışıyor ama diğer 2 modda çalışmıyor. imleç hareket etmiyor pc de 2 farklı pc de denedim.

3000 TL'ye değdi mi
Kendin kampanya ile birlikte daha uyguna alırdin üstelik iade işlemi de olurdu temudan

3000 TL'ye değdi mi
Kendin kampanya ile birlikte daha uyguna alırdin üstelik iade işlemi de olurdu temudan
gayet değdi valla neredeyse 1700 e gelen mouse tanesi bana total 2 k ya geldi

bir kaç saat beklesin şarjda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır kapalı kutu ürünü satıcının geri almaması normal bu arada

bir kaç saat beklesin şarjda

sıfır kapalı kutu ürünü satıcının geri almaması normal bu arada
gayet normal hocam ürün açılmamıştı ben açtım denedim olmadı bakacağım tekrardan sarj alıyor belli ama bluetooth ve wirelesss açınca bağlantı olmuyor

gayet normal hocam ürün açılmamıştı ben açtım denedim olmadı bakacağım tekrardan sarj alıyor belli ama bluetooth ve wirelesss açınca bağlantı olmuyor
istasyon bozuk olabilir mi acaba hocam pc de bluetooth bağlantısı yok ama gerçi wireless de açıncada çalışmıyor

Son düzenleme:
1700 TL mi ?
1000004102.jpg

Merhabalar bu gün sarı siteden 2 kapalı kutu beyaz ve siyah aj159 pro aldım ürünleri açtım test etmek için siyah olanda sorunsuz çalışıyor siyah olanı beyaz olanın sarj istasyonuna takıp test ettim ama beyaz olan kablolu hariç hiç bir türlü yeni başka pc de programını kurup denesemde mouse wireless ve bluetooh şeklinde bağlanmıyor. Bu sorun hakkında ne yapmalıyım. Sarj istasyonuna takınca kırmızı ışık yanıyor kablolu mouse çalışıyor ama diğer 2 modda çalışmıyor. imleç hareket etmiyor pc de 2 farklı pc de denedim.
hocam ajazzın kutuları etiketini sökmeden açılabiliyor merakımdan denemiştim altındaki kısımdan iki elinizle bastırınca kutu açılıyor daha sonra tekrar kapatmasıda aşırı basit firma bile anlayamaz açıldığını öyle söyleyeyim keşke tam test yapsaydınız belkide sahibi sorunlu olduğunu biliyordu

hocam ajazzın kutuları etiketini sökmeden açılabiliyor merakımdan denemiştim altındaki kısımdan iki elinizle bastırınca kutu açılıyor daha sonra tekrar kapatmasıda aşırı basit firma bile anlayamaz açıldığını öyle söyleyeyim keşke tam test yapsaydınız belkide sahibi sorunlu olduğunu biliyordu
satan arkadaş velet onda o fikir ve akıl olduğunu zannetmiyorum (senin evde pc varsa deneyelim dediğimde abi benim evde napcaz diyor) (dedim tamam arkadaşımın evinde deneyelim oraya gidip napcaz abi diyor) satan arkadaş son derece akıl ve fikirden biraz yoksun gibiydi o hissiyatı veriyordu teslimattada aynı şekilde ücreti elden verdi arkadaş çocuk dur sayayım işte yanlış çıkar sahte çıkar falan düşünmeden alıp cebine koyma peşinde yazık kafasına saf bir arkadaş :D neyse yinede kendi bilir. Ama mouse çalışıyor kablolu şekilde + sarj da alıyor ürünü bu arada ben test etmedim satan izmirde ben bursada izmirde arkadaşım vasıtasıyla aldım arkadaş test etti mouse vb. ürünlerden çok anlayan biri değil pazartesi salı gibi elime ulaşır bende bir bakarım ürüne çözebileceğimi düşünüyorum durumu çözemezsem sorun değil cüzi miktara aldım ürünü 2 adet aldım almamın sebebi hem yedek hemde bozuk vb çıkması halinde elimde mouse olsun :D 2 k civarına geldi 2 ürünü totalde bana yeni hesap açıp aj159 pro denedim ama 1052 tl gösteriyor ürünü + vergi 1700 tl miktarına geliyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,658
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri