M mücahit.x 80+ Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim mücahit ilyasoğlu 15 Ocak 2025 #14 knk bu yurt dışı harcama limiti 27 euro mu ne olmuş, ak680 max sipraiş ettim, gümrüğe takılır diye geri aide attim. fikriniz nedir.
knk bu yurt dışı harcama limiti 27 euro mu ne olmuş, ak680 max sipraiş ettim, gümrüğe takılır diye geri aide attim. fikriniz nedir.
Plasma 80+ Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 130 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Umut 16 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 mücahit.x yazmış: knk bu yurt dışı harcama limiti 27 euro mu ne olmuş, ak680 max sipraiş ettim, gümrüğe takılır diye geri aide attim. fikriniz nedir. Devamı için tıklayın... Takılcağını pek düşünmüyorum. Bence temu limit düşümeden 1 2 hafta önce limiti değiştirir diye düşünüyorum.
mücahit.x yazmış: knk bu yurt dışı harcama limiti 27 euro mu ne olmuş, ak680 max sipraiş ettim, gümrüğe takılır diye geri aide attim. fikriniz nedir. Devamı için tıklayın... Takılcağını pek düşünmüyorum. Bence temu limit düşümeden 1 2 hafta önce limiti değiştirir diye düşünüyorum.