Ajazz ak820 1155 TL vergi hariç

Öncelikte vergisi ile gümrükten geçeceğini düşünmüyorum çünkü üst limiti aşıyor. Bir diğer konu 1 Nisanda yayınlanan yeni yasa.
Yasaklanmadıysa sipariş veriyorum?
Türkiye de prosu 2950 max versiyonu da 2599dan satışta bu fiyatlara çıkınca türkiye içinde de seçenekler artıyor bence birde bu kablolu versiyonu hiç bulaşmayın derim.

Öncelikte vergisi ile gümrükten geçeceğini düşünmüyorum çünkü üst limiti aşıyor. Bir diğer konu 1 Nisanda yayınlanan yeni yasa.

Türkiye de prosu 2950 max versiyonu da 2599dan satışta bu fiyatlara çıkınca türkiye içinde de seçenekler artıyor bence birde bu kablolu versiyonu hiç bulaşmayın derim.

1000 lira vergiden önceki fiyat nasıl aşıyor, gümrükte vergiden önceki fiyat baz alınıyor

Ya beyler temü gibi bir platformdan aldığınız şeylerin vergi dolayısı ile gümrükten geçmeme ihtimali yok, ağzı olan konuşuyor, temudan aldığınız ürün size ulaşmazsa parasını alırsınız merak etmeyin, millet temudan tonla alışveriş yaptı bu forumda herkes yeni üye gibi hala temkinli yaklaşıyor ben anlamadım

Gaminggentr de mchose g75 pro vardi 2000tl iyzico ile 500tl geldi ,parolaparadan 400tl geldi 1k ya klavye aldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,838
Üyeler
173,730
Son üye
umutcimke
Geri