Demoizm
80+
Öyle iş mi olur hocam.iptal ettiğim siparişin bedelinden daha az para yatırdılar bana 830 tl ödemiştim 710 tl yattı
Öyle iş mi olur hocam.iptal ettiğim siparişin bedelinden daha az para yatırdılar bana 830 tl ödemiştim 710 tl yattı
bende aynı durumu paparada yaşadım 50tl eksik geldi dolar üzerinden iade ettikleri için bankanın kuruna bağlı olarak tl yatıyor sanırım.iptal ettiğim siparişin bedelinden daha az para yatırdılar bana 830 tl ödemiştim 710 tl yattı
eğer klavye gümrükte 30 dolar üstü denirse artık klavyen gümrükte kalıyor paranıda iade etmiyorlarRiske girersem nasıl bir zarara uğrarım?
Dyna tab 75 teklif etmişler bence güzel şu goucamn pixel ekranı olan değilmi alınabilir ama gümrükçüler bir sorun yapabilirHocam külüstür klavye tavsiye etmişler. Dengi lcd klavye ve pre order olmayan klavye talep ettim. Okeylemezlerse eğer bende iptal edeceğim.
Adamlara mail yolladım 15 dolar olarak göstereceğiz dediler. Yaparlar mı peki?eğer klavye gümrükte 30 dolar üstü denirse artık klavyen gümrükte kalıyor paranıda iade etmiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dyna tab 75 teklif etmişler bence güzel şu goucamn pixel ekranı olan değilmi alınabilir ama gümrükçüler bir sorun yapabilir
Kanka pixelsiz olan versiyonu.eğer klavye gümrükte 30 dolar üstü denirse artık klavyen gümrükte kalıyor paranıda iade etmiyorlar
Dyna tab 75 teklif etmişler bence güzel şu goucamn pixel ekranı olan değilmi alınabilir ama gümrükçüler bir sorun yapabilir
Yaparlar benceAdamlara mail yolladım 15 dolar olarak göstereceğiz dediler. Yaparlar mı peki?
Ekransız olansa alma başka bir şey iste ekransız olanın düz klavyeden farkı yok sadece telefon koyma yeri var o kadarKanka pixelsiz olan versiyonu.
Hangi klavyeyi talep ettiniz ben 5 6 tane LCD ekranli 100 dolar ve üstü talep ettimHocam külüstür klavye tavsiye etmişler. Dengi lcd klavye ve pre order olmayan klavye talep ettim. Okeylemezlerse eğer bende iptal edeceğim.
hangi switchi aldınız hocamSwitch vs almıştım 3 kargoda yollamışlar![]()
Ya benim sıkıntı keycaps aldım switch aldın bilek desteği aldım klavye aldım diye lan klavye olmadan napicam bunları ben NqjskdnfjfHangi klavyeyi talep ettiniz ben 5 6 tane LCD ekranli 100 dolar ve üstü talep ettim
Gayet normal, bankaların döviz makasları şuan olması gerektiğinden daha fazla, o aradaki fark makasa gitti, marka cebe atmadı yani.iptal ettiğim siparişin bedelinden daha az para yatırdılar bana 830 tl ödemiştim 710 tl yattı
Epomaker bluebirdhangi switchi aldınız hocam
Ya benim sıkıntı keycaps aldım switch aldın bilek desteği aldım klavye aldım diye lan klavye olmadan napicam bunları ben Nqjskdnfjf
güzel hepsi h.o hocam ben 200 tane bluebird almistimEpomaker bluebird
Ktt macaron red
Epomaker wisteria