hayırlı olsungeçen yıl haziranda dağıttılar tek klavye değil aksesuarlarıda vardı bide keycap kaptım
hayırlı olsungeçen yıl haziranda dağıttılar tek klavye değil aksesuarlarıda vardı bide keycap kaptım
Güncerleme varmı aşırı merak ettim ne olucak diyehayırlı olsun
valla bende meraklıyım yuntrack üzerinden kargo trye ulaştı diyor sadece gümrüğe girince gösteriyor mu ki burdaGüncerleme varmı aşırı merak ettim ne olucak diye
gümrükleme süreci başladı felan yazıyor diye biliyorumvalla bende meraklıyım yuntrack üzerinden kargo trye ulaştı diyor sadece gümrüğe girince gösteriyor mu ki burda
Ben klavyenin geliceğine aşırı inanıyorum hatta o kadar inanıyorumki şu kablolardan aldım klavye geçmeyip şu kablo geçerse aşırı komik olurArkadaşlar ben elendim siparişi iptal ettim bu klavyenin gelmesi şans beklemesi 15 20 gün vs. kalan yarışmacı arkadaşlara kolay gelsin
hayır geçse bile adamlar pre-order klavyeyi anca 8 9 gün sonra kargolarlar kargoladılar diyelim 10 günde gelmesi gitmesi cart curt var 20 günü vurucak nerdeyse 19 dolar+11 dolar vergisini vereceğime 300-400 daha verir sarı siteden alır geçerim sizin iş pre-order değilse beklenilirde benim sabrım yetmezBen klavyenin geliceğine aşırı inanıyorum hatta o kadar inanıyorumki şu kablolardan aldım klavye geçmeyip şu kablo geçerse aşırı komik olur
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablo 7.5 dolardı 10 dolara 3 dolar indirim vardı 30 tane switch aldım Alıntıyı görüntüle
Yurt dışından alışveriş sabır işi ya hele hele temu aliexpress gibi olmayan sitelerden almak daha çok sabır istiyor bi ara ben ajazz ak 820 pro almıştım 60 gündemi ne gelmiştihayır geçse bile adamlar pre-order klavyeyi anca 8 9 gün sonra kargolarlar kargoladılar diyelim 10 günde gelmesi gitmesi cart curt var 20 günü vurucak nerdeyse 19 dolar+11 dolar vergisini vereceğime 300-400 daha verir sarı siteden alır geçerim sizin iş pre-order değilse beklenilirde benim sabrım yetmez
Eğer riske girmek istemiyorsan iptal et , eğer yok belki gelir felan diye düşünüyorsan iptal etme konunun başlarında bu muhabbet dönmüştü oraya bakbilirsinbeyler ben vergisiz 600 TL'ye aldım iptal edeyi mi gelsin mi? adamlara yazdım 15 dolar olarak yapacaklarmış.
aga valla yok ya benlik değil hadi vergisini sepet tutarıyla birleştirip ödetse neysede gümrükte ne olup ne olmayacağıda belli değilYurt dışından alışveriş sabır işi ya hele hele temu aliexpress gibi olmayan sitelerden almak daha çok sabır istiyor bi ara ben ajazz ak 820 pro almıştım 60 gündemi ne gelmişti
keyifli yanı da oaga valla yok ya benlik değil hadi vergisini sepet tutarıyla birleştirip ödetse neysede gümrükte ne olup ne olmayacağıda belli değil
keyfi memurun yazdığı boru gibi vergi fişini görene kadarkeyifli yanı da osurprise box(!)