kaç dolarlık hocam indirimsiz fiyatı18 martta aldım
kaç dolarlık hocam indirimsiz fiyatı18 martta aldım
uçakla felanmı geldi ne ara bi ara epomakerdan aldığım klavye 40 gün kargosu sürüyordubenim sipariş trye varmış bakalım gümrük girerse söylerim
eskisi gibi 1 ayda gelmiyor yurtdisi kargolari en erken 7-10 gun arasinda geliyor artikuçakla felanmı geldi ne ara bi ara epomakerdan aldığım klavye 40 gün kargosu sürüyordu
pre order orlarakmı aldıneskisi gibi 1 ayda gelmiyor yurtdisi kargolari en erken 7-10 gun arasinda geliyor artik
hocam cidoo nebula aldım galiba 85$ indirimsiz fiyatıkaç dolarlık hocam indirimsiz fiyatı
Gümrükten geçtiğinde buraya bilgilendirme olarak yazabilirseniz süper olur hocamhocam cidoo nebula aldım galiba 85$ indirimsiz fiyatı
Hayir on siparis degilpre order orlarakmı aldın
gümrüğe felan girdimi?benim sipariş trye varmış bakalım gümrük girerse söylerim
henüz girmedi hocam bekliyorumgümrüğe felan girdimi?
ücretsiz ne zaman verdilerzamanında Epomaker etkinlik yapmıştı ve klavyeleri ücretsiz vermişti ozaman tabi forumca çökmüştük bende yararlandım EPOMAKER EP84 kapabildim bana maliyeti vergiyle beraber 700 lira olmuştu ve ayryeten gümrükte takılma sorunu yaşayan olmamıştı.
geçen yıl haziranda dağıttılar tek klavye değil aksesuarlarıda vardı bide keycap kaptımücretsiz ne zaman verdiler![]()