Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Vergisi ne zaman nasıl geliyor ve nasıl ödüyoruz arıyolar mı bilen bilgi verebilir mi?

Bunu mu alsaydık acaba 25 dolara gelecekti
Üstteki taktiği yaparsan 20 dolara geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergisi ne zaman nasıl geliyor ve nasıl ödüyoruz arıyolar mı bilen bilgi verebilir mi?
Direkt PTT elden kapıda ödüyorsun

Dua ediyorum reis senin için. Allah yolunu yordamını açık tutsun.

Üstteki taktiği yaparsan 20 dolara geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt PTT elden kapıda ödüyorsun
Kargo kapıya gelince vergisi 300 diyor nakit 300 mü vermen lazım yani kart falan oluyor mu hazırlıksız yakalanmayalım :D gk 87 olanı aldım ben de

Kargo kapıya gelince vergisi 300 diyor nakit 300 mü vermen lazım yani kart falan oluyor mu hazırlıksız yakalanmayalım :D gk 87 olanı aldım ben de
Kapıda ödeniyor evet ama kart olmuyor galiba nakit olması gerekli.

Beyler 20 dolara risk yok sanırsam değil mi epomakerdan alışveriş yapmayalı uzun zaman oldu, ayrıca sağ alttan müşteri temsilcisine herhangi bir şey yazmaya gerek kalmıyor sanırsam yunexpress isterim derim ama

Beyler 20 dolara risk yok sanırsam değil mi epomakerdan alışveriş yapmayalı uzun zaman oldu, ayrıca sağ alttan müşteri temsilcisine herhangi bir şey yazmaya gerek kalmıyor sanırsam yunexpress isterim derim ama
Mailden şunu yazabilirsin zararı olmaz
Hello, can I ask you a question about Order (Sipariş numaranı yaz) Can you send it with yunexpress and keep the invoice price low? When it is high, taxes are paid in our country. Thank you for your interest.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,269
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri