Hangi taktik hocam kaçırdım çok yazı oluncaÜstteki taktiği yaparsan 20 dolara geliyor
7.sayfaya gel hocam orada varHangi taktik hocam kaçırdım çok yazı olunca
Kısacası anlatayım yine de alttaki Rewards tıklayıp hesabınla giriş yap referans linkini al telefona falan yapıştır başka mail yazıp maile kod göndert. O kodu alıp kendi hesabında kullan direkt. 10 dolar indirim veriyor 25 dolar ve üstü.Hangi taktik hocam kaçırdım çok yazı olunca
15 dolara ne kadar vergi çıkacak ama4 gün gösteriyor herhalde indirim ona göre alacam bende
Tc yazma kısmını bende bulamadım. Açıklamaya ekledim ayrıca mail olarakta ilettimtc nereye giriyoz beyler![]()
harbiden tc istemedi la??tc nereye giriyoz beyler![]()
Kod ile 31 dolara alınsa nasıl olur acabaŞunun fiyatı biraz daha uygun olsaydı bir tane çekerdim. Böyle de gümrükten geçmiyor.
![]()
SKYLOONG GK87 Pro
Vivid Display with Multi-Functional TFT LCD Screen Experience the future of mechanical keyboards with the SKYLOONG GK87 Pro, featuring a stunning 1.7" TFT LCD RGB color screen. The screen supports USB firmware upgrades and image imports while providing an independent real-time clock. Stay...epomaker.com
O değil de, Aula f75'i bedava almışız. 68 dolara satılıyor![]()
mail olarak nasıl ilettiniz acaba. ben açıklamaya da eklemeyi unuttum da sıkıntı çıkmasın.Tc yazma kısmını bende bulamadım. Açıklamaya ekledim ayrıca mail olarakta ilettim