Üstteki taktiği yaparsan 20 dolara geliyor![]()
Skyloong GK87 PRO Lite
Interactive 1.14-inch TFT-LCD Screen The GK87 PRO Lite is more than just a keyboard; it features a 1.14-inch TFT-LCD interactive color screen that displays time, connection mode, system switches, and allows for customization through drivers to upload personal images and GIFs. This smart feature...epomaker.com
Bunu mu alsaydık acaba 25 dolara gelecekti
Direkt PTT elden kapıda ödüyorsunVergisi ne zaman nasıl geliyor ve nasıl ödüyoruz arıyolar mı bilen bilgi verebilir mi?
Kargo kapıya gelince vergisi 300 diyor nakit 300 mü vermen lazım yani kart falan oluyor mu hazırlıksız yakalanmayalımÜstteki taktiği yaparsan 20 dolara geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt PTT elden kapıda ödüyorsun
Kapıda ödeniyor evet ama kart olmuyor galiba nakit olması gerekli.Kargo kapıya gelince vergisi 300 diyor nakit 300 mü vermen lazım yani kart falan oluyor mu hazırlıksız yakalanmayalımgk 87 olanı aldım ben de
şubedede ödeniyor diye biliyorum amaKargo kapıya gelince vergisi 300 diyor nakit 300 mü vermen lazım yani kart falan oluyor mu hazırlıksız yakalanmayalımgk 87 olanı aldım ben de
Şu an ödenir mi mesela vergi gelmiş midir görebileceğimiz bir yer var mı ödeyelim bi an önce de kalır unuturuz vergi borcu kalmasın amanşubedede ödeniyor diye biliyorum ama
Mailden şunu yazabilirsin zararı olmazBeyler 20 dolara risk yok sanırsam değil mi epomakerdan alışveriş yapmayalı uzun zaman oldu, ayrıca sağ alttan müşteri temsilcisine herhangi bir şey yazmaya gerek kalmıyor sanırsam yunexpress isterim derim ama
hele bi gümrüge girsin hocamŞLu an ödenir mi mesela vergi gelmiş midir görebileceğimiz bir yer var mı ödeyelim bi an önce de kalır unuturuz vergi borcu kalmasın aman![]()
bulamazsın ki leabog barbi ve akko creamy blue pro alacam ben birdeyani 220 130 da vergi 350 iyi aslında tr de bunu bulmak da zor
4 gün gösteriyor herhalde indirim ona göre alacam bendebulamazsın ki leabog barbi ve akko creamy blue pro alacam ben birde