benim alasım var 15 dolar şuan vergisiz seside gayet güzel duruyoswitch bende düşünüyorumda hocam vergi ne kadar çıkar hesap edemiyorum yüzde 60 ama
valla bitane buldum 6 dolara 100 tane hocam kaç gün sürecek indirim ona göre para ayarlıcambenim alasım var 15 dolar şuan vergisiz seside gayet güzel duruyo
Öyle çok ucuz da işte kodsuz fiyat hatta indirimsiz fiyattan sayarsalar sıkıntıyüzde 60 olarak hesaplayın hocam
İnşallah kalmaz 26 dolarlık aldım 600 tl vergisi çıkıyorvalla bitane buldum 6 dolara 100 tane hocam kaç gün sürecek indirim ona göre para ayarlıcam
faturaya göre kesiyorlar diye biliyorumÖyle çok ucuz da işte kodsuz fiyat hatta indirimsiz fiyattan sayarsalar sıkıntı
sınır zaten 27 euro üstüne kargo parası hocamİnşallah kalmaz 26 dolarlık aldım 600 tl vergisi çıkıyor
indirimsiz fiyattan sayarsalar zaten geçmez ürün en kötü ihtimalle indirimli fiyattan sayarlar 24 dolarfaturaya göre kesiyorlar diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sınır zaten 27 euro üstüne kargo parası hocam
bende çözemedim tam alsam mı acaba diye zaten bu ay 2 switch alacam trdenvalla bitane buldum 6 dolara 100 tane hocam kaç gün sürecek indirim ona göre para ayarlıcam
Ozaman bir sıkıntı çıkmazfaturaya göre kesiyorlar diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sınır zaten 27 euro üstüne kargo parası hocam
Ben bunu aldım![]()
Skyloong GK87 PRO Lite
Interactive 1.14-inch TFT-LCD Screen The GK87 PRO Lite is more than just a keyboard; it features a 1.14-inch TFT-LCD interactive color screen that displays time, connection mode, system switches, and allows for customization through drivers to upload personal images and GIFs. This smart feature...epomaker.com
Bunu mu alsaydık acaba 25 dolara gelecekti
yani 220 130 da vergi 350 iyi aslında tr de bunu bulmak da zorbende çözemedim tam alsam mı acaba diye zaten bu ay 2 switch alacam trden
ben bundan aldım 20ye geldi![]()
Skyloong GK87 PRO Lite
Interactive 1.14-inch TFT-LCD Screen The GK87 PRO Lite is more than just a keyboard; it features a 1.14-inch TFT-LCD interactive color screen that displays time, connection mode, system switches, and allows for customization through drivers to upload personal images and GIFs. This smart feature...epomaker.com
Bunu mu alsaydık acaba 25 dolara gelecekti