Ajazz ak820 pro için switch ve keycaps önerisi

musaff

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba Ajazz AK820 Pro gift switch sipariş ettim switchleri bozulduğunda vb yedekte olsun diye Rapid triger özelliği olan switch önerir misiniz gift switch gibi ama biraz sessiz olsun

Keycapsler de siyah olabilir ama tuşları gözükmeyecek kadar da değil.

yedekte olsun diye Rapid triger özelliği olan switch önerir misiniz gift switch gibi ama biraz sessiz olsun
Mekanik klavyeler ve manyetik klavyelerin pcb leri farklı. Yani o klavyeye senin tabirinle rapid triggerlı switchler uymaz.

Merhaba Ajazz AK820 Pro gift switch sipariş ettim switchleri bozulduğunda vb yedekte olsun diye Rapid triger özelliği olan switch önerir misiniz gift switch gibi ama biraz sessiz olsun

Klavyenin rapid triger olması lazım magnetic switch kullanman için. Sende mekanik klavye var sadece mekanik switch kullanabilirsin ama üstünde olan switchler zaten güzel daha iyisini alsanda pek fark olmaz, keycap değiştirmek kafi gibi.

Allah rızası için Gift Switch'leri nereden aldın bana da söyle. Ufak bir gazoz banyosu yaptı klavye kontak sprey ve izopropil alkol ile temizledim de yedek dursunlar çok güzel switchleri ama bulamıyorum hiçbir yerde.

Allah rızası için Gift Switch'leri nereden aldın bana da söyle. Ufak bir gazoz banyosu yaptı klavye kontak sprey ve izopropil alkol ile temizledim de yedek dursunlar çok güzel switchleri ama bulamıyorum hiçbir yerde.
ben klavyeyi sıfır alsım flying fish switch ama kendi sitesinde switch var

Geri