Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

StartPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Erdem
Çok özür dileyerek araya giriyorum fakat ben yine anlamadım. Bildiğim kadarıyla 30 euro sınır var buda güncel kur ile 1123 YTL yapıyor, klavye 1047 lira üstüne vergisini ödeyeceğiz. Vergi ile birlikte 30 euro sınırını aşıyor, anladığım kadarıyla ham olarak ürün 30 euro üstü olmaması lazım dimi? Bende klavye almayı düşünüyorum ama kafam karışık
Ödediğin vergiyi dahil etme, ürünün ham fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Sıkıntı olmaz.

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Ödediğin vergiyi dahil etme, ürünün ham fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Sıkıntı olmaz.
Teşekkür ederim şimdi güzel bi klavye araştırmanın zamanı geldi. Askere gitmeden önce kardeşime güzel bi klavye alayım

StartPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Erdem
Teşekkür ederim şimdi güzel bi klavye araştırmanın zamanı geldi. Askere gitmeden önce kardeşime güzel bi klavye alayım
Pek fazla bilgi yok ürün hakkında. Malzeme kalitesi iyi, sesi böyle,

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
eyyüb
Pek fazla bilgi yok ürün hakkında. Malzeme kalitesi iyi, sesi böyle,
içeriğini gösteren video içerigine baktım nerdeyse modlanmış kadar malzeme konmuş içeriğine bakalım custom cular başka ne ekleyekcek ona göre bizde yaparız :D

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
John Smith
Ben bir şey aldıkça habire kupon veriyor. Klavye diye başladık, bi uçak dolusu figür gelecek:)

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
klavye hoşuma gitti fakat bunun gibi farklı marka model var mıdır acaba onu merak ettim yoksa sipariş edeceğim direkt
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye hoşuma gitti fakat bunun gibi farklı marka model var mıdır acaba onu merak ettim yoksa sipariş edeceğim direkt
Birde ben numpadsiz yapamıyorumda bunun numpadli versiyonu var mı?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
eyyüb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ben numpadsiz yapamıyorumda bunun numpadli versiyonu var mı?
ajaz 992 var da onada iyi değiş çakma diyorlar öyle bir ürünü yokmuş yoksa aklımda olan model oydu bende numpadsiz yapamıyorum.

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Yeni konu açıp mı sorsam herkese numpadli böyle kaliteli klavye diye bilen biri illa çıkar diye düşünüyorum eğer yok ise direkt sipariş edeyim klavyeyi

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
eyyüb
Yeni konu açıp mı sorsam herkese numpadli böyle kaliteli klavye diye bilen biri illa çıkar diye düşünüyorum eğer yok ise direkt sipariş edeyim klavyeyi
illa var kaliteli bir custom bulamadım var ama trde yok gümrükten geçmiyor satan yok fiyatlar çok uçuk.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,643
İsim
Oğuz
Ekran yok mu la bunda. Arkadaşa ekran var diye aldırttım .d

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru