Yemişler onu boşver bea fjcjhfhxkonu sahıbı arkadasa oyle bır model yok denmıs cakmaymıs falan demıslerde ondan yazdım
Yemişler onu boşver bea fjcjhfhxkonu sahıbı arkadasa oyle bır model yok denmıs cakmaymıs falan demıslerde ondan yazdım
@fruko.gzz ak 922 neden kötü sende iyi bilirsinHocam gümrük düzenlemesinden önce tam klavye isteyenlere önerdiğim ve kötü diye geri dönüş almadığım bir klavye Ak992 kim niye kötü diyor onu öğrenmek lazım. Ak820 Pro'ya göre kötü ama tam klavye isteyenler için güzel diyebilirim.
Diğer telefonda da denedim bayağı aşağıya inince Ak820 Max çıkıyor bir tane daha mı satın alsam . 1-2 gün tutsak yetiyor sanırım.Ekstra indirim seni bekliyora tıkladım öylesine bayağı aşağıya indim bir baktım Ak820 Max tıkladığımda 755'e düştü direkt çektim.
hepsı kotu tek o degıl orayı anlamadım3tane customcuda var hatta kendi grubu var hepsi kötü tek o değil niye bilmiyorum sormak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsi birbirbirine yakın şeyler söyledi nedenini bilmiyorum.
La dur hevesimi kaçırma almakla almamak arasında gidip geliyorum zaten fjcjhfh
kotu baska oyle bır urun yok cakma demek baska
Ekstra indirim seni bekliyora tıkladım öylesine bayağı aşağıya indim bir baktım Ak820 Max tıkladığımda 755'e düştü direkt çektim.
başkan içinde çakma diyen oldu.kotu baska oyle bır urun yok cakma demek baska
bırde dandık demıs hangı klavyeyele karsılastırdı acaba ?
Telefondan mesajlar kısmından promosyonlar tıklıyorsunuz attığım fotoğraftaki gibi ekstra indirime tıklıyorsunuz şansınız varsa çıkıyor. Kilit noktalar birkaç gün sepette tutmak ve bayağı aşağıya kaydırmak sanırım.1435TL diyor bana nasıl düşürdünüz o fiyata
ah bıde dedıgını anlayabılsembaşkan içinde çakma diyen oldu.
hepsi kötü ürün dedi ama neden malzeme kalitesi dandik dediler yoksa ilk niyetim o.
Garibandan mı bahsediyonbaşkan içinde çakma diyen oldu.
hepsi kötü ürün dedi ama neden malzeme kalitesi dandik dediler yoksa ilk niyetim o.
hatta içlerinde biri kaç çeşit klavye modlayıp satıyor anlatamam çeşit çeşit klavye var günlük satıyor.
Daha önce sipariş verdinmi hesaptanBugün ürüne ekstra %30 indirim kuponu çıktı 1210 TL'ye geldi almayanlara duyurulur.
Mesajlar kısmına girip promosyonlar sayfasında olan indirim mesajlarını kontrol edin.
okadar deyaylı bılgım yok bende ılk defa mekanık klavye kullanıyorum modlamayla falan ugrasmadım belkı onlar mod ıcın ıyı urun degıl demıslerdı bılemıyorum kotu olsa 9 aydır kullanırmıyım sence ?başkan içinde çakma diyen oldu.
hatta içlerinde biri kaç çeşit klavye modlayıp satıyor anlatamam çeşit çeşit klavye var günlük satıyor.