Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

fruko.gzz

80+ Silver
ısıkları nasıl kotu anlamadım gayet yeterlı bendekı klavyenın keycapsllerı ısık gecırıyor
whatgeek uzerınden almıstım
swıtchlerı hakkında bısey dıyemem ama sesı gayet tok ve guzel kırmızıdan bahsedıyorum bu arada
Led kalitesinden bahsediyorum.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Yağız Berk Özel
ısıkları nasıl kotu anlamadım gayet yeterlı bendekı klavyenın keycapsllerı ısık gecırıyor
whatgeek uzerınden almıstım
swıtchlerı hakkında bısey dıyemem ama sesı gayet tok ve guzel kırmızıdan bahsedıyorum bu arada
Switchleri kötü olduğu kısmı doğru Ajazz switchler çok da kaliteli değil düşük-orta arası bir switch diyebilirim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Onu ben araştırdığımda F/P diye bakıyor herkes. Fakat örneğin AK820 pro ile kalitesini karşılaştırırsak ezer geçer.
ayrıca ben aldıgımda 1800 kusur falandı vergısız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Switchleri kötü olduğu kısmı doğru Ajazz switchler çok da kaliteli değil düşük-orta arası bir switch diyebilirim.
Led kalitesinden bahsediyorum.
pekı 820 pro da kı swıtchler kıme aıt ?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Yağız Berk Özel
ayrıca ben aldıgımda 1800 kusur falandı vergısız
Mesaj otomatik birleştirildi:

pekı 820 pro da kı swıtchler kıme aıt ?
Sanırım düzgün açıklayamadım Ajazz'ın switchleri kötü olduğunu kast etmedim Ajazz switch olarak geçen switchlerin kötü olduğunu söyledim. Ak820 Pro'da Flying fish ve gift switch var.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İkiside ajazz switch biri stok red switch ak820 proda flying-gift switch seçenekleri var.
Redditte AK992 yorumlarını okumanı tavsiye ederim.
Sanırım düzgün açıklayamadım Ajazz'ın switchleri kötü olduğunu kast etmedim Ajazz switch olarak geçen switchlerin kötü olduğunu söyledim. Ak820 Pro'da Flying fish ve gift switch var.
anladım pekı kotuden kastınız ses olarakmı yoksa omur olarakmı omur olarak ben 9 aydır kullanıyorum hala ılk gunkı gıbı hassasıyet dersenız hıcbır oyunda gecıkme falan yasamadım suana dek

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Yağız Berk Özel
anladım pekı kotuden kastınız ses olarakmı yoksa omur olarakmı omur olarak ben 9 aydır kullanıyorum hala ılk gunkı gıbı hassasıyet dersenız hıcbır oyunda gecıkme falan yasamadım suana dek
Ses olarak idare etse de kalite olarak o kadar iyi değil hızlı da bozulabilir zor da şansınıza bağlı şu an söylediklerimiz pek düzgün anlaşılmasa da daha kaliteli switch kullanınca diyorsunuz doğru diyorlarmış diye.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ses olarak idare etse de kalite olarak o kadar iyi değil hızlı da bozulabilir zor da şansınıza bağlı şu an söylediklerimiz pek düzgün anlaşılmasa da daha kaliteli switch kullanınca diyorsunuz doğru diyorlarmış diye.
9 ay oldu hayvan gıbı basılmadıgı surece bısey olmaz :)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
eyyüb
9 ay oldu hayvan gıbı basılmadıgı surece bısey olmaz :)
IMG_20241014_211226.jpg
IMG_20241014_211336.jpg

Palo DAYI 👑

80+ Gold

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
Telefondan mesajlar kısmından promosyonlar tıklıyorsunuz attığım fotoğraftaki gibi ekstra indirime tıklıyorsunuz şansınız varsa çıkıyor. Kilit noktalar birkaç gün sepette tutmak ve bayağı aşağıya kaydırmak sanırım.
Ne kadar aşşağı kaydırdın 20 dakka kaydırdım çıkmıyor

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
eyyüb
sen buna sordugunda kac tl ıdı cıft basıyor falan demıs 9 aydır kullanıyorum valla anlamadım gıtı nasıl cıft basıyomus acaba :)
onu bunu anlamam kulaktan dolma bılgılerle olmuyor ben urunden memnunum kımıne gore kotu kımıne gore ıyı dıyıp gecelım madem ne dıyeyım 9 aylık bır kullanıcısı olarak yazıyorum ben kararı sız verın
kulaktan dolma dediğin adam 10 bin tl ye kadar klavye modelleri satıyor hergün kargo çıkıyor yanılmayansın büyük grubu var adamın bunun üstüne :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom