fruko.gzz
80+ Silver
Kötü değil parasını haketmiyor. Pcb kalitesi, ışıkları ve switchleri kötü o fiyata farklı TKL - %75 klavyelere yönelmek daha iyi olur.
Kötü değil parasını haketmiyor. Pcb kalitesi, ışıkları ve switchleri kötü o fiyata farklı TKL - %75 klavyelere yönelmek daha iyi olur.
Bana alırsan 283 TL kredi iadesi diyor ama tabi TEMU da kalacak o bakiye bekleyeyim bakalımTelefondan mesajlar kısmından promosyonlar tıklıyorsunuz attığım fotoğraftaki gibi ekstra indirime tıklıyorsunuz şansınız varsa çıkıyor. Kilit noktalar birkaç gün sepette tutmak ve bayağı aşağıya kaydırmak sanırım.
Kredi iadesi almayın bence o çok boş gibi.Bana alırsan 283 TL kredi iadesi diyor ama tabi TEMU da kalacak o bakiye bekleyeyim bakalım
Harici numpad alajaz 992 var da onada iyi değiş çakma diyorlar öyle bir ürünü yokmuş yoksa aklımda olan model oydu bende numpadsiz yapamıyorum.
sen böyle dedin o adam kötü malzeme dedi direk alıp modladına deymez bile dediKötü değil parasını haketmiyor. Pcb kalitesi, ışıkları ve switchleri kötü o fiyata farklı TKL - %75 klavyelere yönelmek daha iyi olur.
AK992den mi bahsediyorsun?sen böyle dedin o adam kötü malzeme dedi direk alıp modladına deymez bile dedi
bir berbat dedi.
Onu ben araştırdığımda F/P diye bakıyor herkes. Fakat örneğin AK820 pro ile kalitesini karşılaştırırsak ezer geçer.aynen başkan adamlar iyi diyor senin dediğin gibi reddite konusu var beğenmeyen felan.
Çoğu kişi TKL seviyor hocam o yüzden kalite olarak onlara yetersiz geliyor klavye sadece tam şart diyen kişiler için Ak992 mantıklı.aynen başkan adamlar iyi diyor siz beğenmiyorsunuz senin dediğin gibi reddite konusu var beğenmeyen felan.
Yeni hesapta oldumu bu hiçBen de az önce vergi dahil 1209 TL'ye sipariş ettim yeminle bedava klavye.
Satın aldığım hesap 1 aylık diğerini açalı 5-6 gün oldu ikisinde de çıktı diğerinden de alsam mı diye arada kaldım .Yeni hesapta oldumu bu hiç
ısıkları nasıl kotu anlamadım gayet yeterlı bendekı klavyenın keycapsllerı ısık gecırıyorAK992den mi bahsediyorsun?