o nasıl oldu yaBen de az önce vergi dahil 1209 TL'ye sipariş ettim yeminle bedava klavye.
Ekstra indirim seni bekliyora tıkladım öylesine bayağı aşağıya indim bir baktım Ak820 Max tıkladığımda 755'e düştü direkt çektim.o nasıl oldu ya
bu sımdı gumruge takılmıyormu nasıl oluyorBen de az önce vergi dahil 1209 TL'ye sipariş ettim yeminle bedava klavye.
Hocam gümrük sırnırına vergi dahil değildir yani takılmaz.bu sımdı gumruge takılmıyormu nasıl oluyor
oyle bır urun yok derken ?ajaz 992 var da onada iyi değiş çakma diyorlar öyle bir ürünü yokmuş yoksa aklımda olan model oydu bende numpadsiz yapamıyorum.
yanı sadece urun fıyatı 30 euroyu gecınce takılıyor dogrumudurHocam gümrük sırnırına vergi dahil değildir yani takılmaz.
Kesinlikle numpad isteyen birisi için iyi diyebilirim ve çakma değil öyle bir model var.ajaz 992 var da onada iyi değiş çakma diyorlar öyle bir ürünü yokmuş yoksa aklımda olan model oydu bende numpadsiz yapamıyorum.
Doğrudur hocam.yanı sadece urun fıyatı 30 euroyu gecınce takılıyor dogrumudur
Aynen ürün için geçerli gümrükoyle bır urun yok derken ?
suan elımde olmasa ınancam
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanı sadece urun fıyatı 30 euroyu gecınce takılıyor dogrumudur
model mevcut zaten kendı drıverı dahı var suan elımde 8-9 aydır kullanıyorum kım uydurmus bunu bende anlamadım dandık falan demısler bırısı fena kandırmıs mılletıKesinlikle numpad isteyen birisi için iyi diyebilirim ve çakma değil öyle bir model var.
Doğrudur hocam.
Ak992 elbette var hocammodel mevcut zaten kendı drıverı dahı var suan elımde 8-9 aydır kullanıyorum kım uydurmus bunu bende anlamadım dandık falan demısler bırısı fena kandırmıs mılletı
konu sahıbı arkadasa oyle bır model yok denmıs cakmaymıs falan demıslerde ondan yazdımAk992 elbette var hocam
3tane customcuda var hatta kendi grubu var hepsi kötü tek o değil niye bilmiyorum sormak lazım.model mevcut zaten kendı drıverı dahı var suan elımde 8-9 aydır kullanıyorum kım uydurmus bunu bende anlamadım dandık falan demısler bırısı fena kandırmıs mılletı
hepsi birbirbirine yakın şeyler söyledi nedenini bilmiyorum.konu sahıbı arkadasa oyle bır model yok denmıs cakmaymıs falan demıslerde ondan yazdım
Hocam gümrük düzenlemesinden önce tam klavye isteyenlere önerdiğim ve kötü diye geri dönüş almadığım bir klavye Ak992 kim niye kötü diyor onu öğrenmek lazım. Ak820 Pro'ya göre kötü ama tam klavye isteyenler için güzel diyebilirim.3tane customcuda var hatta kendi grubu var hepsi kötü tek o değil niye bilmiyorum sormak lazım.