Spectre_zz
80+ Bronze
Alalı 1 hafta oldu hala havaalaninda bekliyor normal mi?
seçenek yok ki zaten kardo tek renk varbeyler bende alıcam da hangisini aliyim la yardımcı olacak varmı
Ben elimdekileri satıp bunu kullanmak için aldım . Yurtta çok ihtiyacım olmuyor klavyeye.Satmak için alan 'zeki' arkadaşlar herkes ayni şeyi yapıcağı için elinde kalma olasiligini düşünerek alsınlar lütfen. Her şeyde kar amacı gütmeyin be arkadaş ya gariban da yararlansın şundan milletin klavye alacak parası yok utanmadan 1500 e alip sahibindende 2400 e ilan açanlar var, ayıptır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
seçenek yok ki zaten kardo tek renk var
lcd ekranlı alanlar var onlar hangi modelSatmak için alan 'zeki' arkadaşlar herkes ayni şeyi yapıcağı için elinde kalma olasiligini düşünerek alsınlar lütfen. Her şeyde kar amacı gütmeyin be arkadaş ya gariban da yararlansın şundan milletin klavye alacak parası yok utanmadan 1500 e alip sahibindende 2400 e ilan açanlar var, ayıptır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
seçenek yok ki zaten kardo tek renk var
Sadece bej rengi satılıyor onda da TFT ekran yok. Bej rengi dışındakilerde var TFT ekran.lcd ekranlı alanlar var onlar hangi model
aynı keycap bende de var, klavye gelsin canlı gözle görücez baya hoş duruyor.Çok hoşuma gitti benim
Hocam şöyle sorular sorulmasın artık bu konuda cevabı çok kez yazıldı zaten az inceleseniz görürsünüz.Vergili fiyat mı 30 euroyu geçmemeli yoksa vergisiz fiyat mı?
Flying fish denen bir switch var türü linear yani red benzeri diyebilirim.Birde bu klavyenin switchi nedir blue mu?
haklısın hocam da 41 sayfa yazı yazılmış göremedim sorryHocam şöyle sorular sorulmasın artık bu konuya cevabı çok kez yazıldı zaten az inceleseniz görürsünüz.
Flying fish denen bir switch var türü linear yani red benzeri diyebilirim.
Sizin klavye durumu nedir hocamaynı keycap bende de var, klavye gelsin canlı gözle görücez baya hoş duruyor.
Sizin klavye durumu nedir hocam