Amd34
80+ Silver
Çok hoşuma gitti benimBu keycaps dan siyah renk aldım güzel, k95 platiye space hariç uydu
Çok hoşuma gitti benimBu keycaps dan siyah renk aldım güzel, k95 platiye space hariç uydu
Pudding sevmiyorum normalde de çok güzel gözüküyor alsam mı acaba?Çok hoşuma gitti benim
Aynı fiyat bandında düzgün tuş yok valla gelecek klavyenin tuşları da hoş durmuyor pudding daha güzel yakışacak ben memnunum görünüş olarak güzel duruyorPudding sevmiyorum normalde de çok güzel gözüküyor alsam mı acaba?
Klavye gelince kasasına uyacağını düşündüğüm keycapi sipariş ederim artık acelesi yok.Aynı fiyat bandında düzgün tuş yok valla gelecek klavyenin tuşları da hoş durmuyor pudding daha güzel yakışacak ben memnunum görünüş olarak güzel duruyor
Öyle acelesi olan bir şey değilKlavye gelince kasasına uyacağını düşündüğüm keycapi sipariş ederim artık acelesi yok.
Arada kalite farkı çok kesinlikle alınır.Halihazırda z94 kullanıyorum alınır mı ki?
Aldınız mı siz, kablolu kullanılıyor mu?Arada kalite farkı çok kesinlikle alınır.
Aldım ama elime daha gelmedi 3 mod (Bluetooth, 2.4Ghz, USB) kullanılabiliyor Ak820 Max.Aldınız mı siz, kablolu kullanılıyor mu?
Sağolun. Ekranı yok değil mi hocam? 2 saatlik 150 lira indirim kuponu var 1526 liraya geliyor. Bildiğiniz kupon yöntemi var mı?Aldım ama elime daha gelmedi 3 mod (Bluetooth, 2.4Ghz, USB) kullanılabiliyor Ak820 Max.
Bu renginde ekran yok hocam maalesef. Büyük ihtimal bej renginin stoklarını eritmek için bu kadar ucuza satıyorlar.Ekranı yok değil mi hocam? 2 saatlik 150 lira indirim kuponu var 1526 liraya geliyor
Sayfa 29-30'lara bakarsanız ben promosyonlardaki "ekstra indirim seni bekliyor" teklifi sayesinde vergi dahil 1209 TL'ye sipariş ettim.1526 liraya geliyor. Bildiğiniz kupon yöntemi var mı?
Hocam bana da geldi bu kupon yanlisikla harcadim ya.Bu renginde ekran yok hocam maalesef. Büyük ihtimal bej renginin stoklarını eritmek için bu kadar ucuza satıyorlar.
Sayfa 29-30'lara bakarsanız ben promosyonlardaki "ekstra indirim seni bekliyor" teklifi sayesinde vergi dahil 1209 TL'ye sipariş ettim.
Yeni hesap acip deneyeyim bi sagolun.Hocam bana da geldi bu kupon yanlisikla harcadim ya.