LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bitmemiş bende görünüyorindirim bitmiş alanlara hayırlı olsun
Bitmemiş bende görünüyorindirim bitmiş alanlara hayırlı olsun
Bi switchi çıkarıp pinlerin olduğu yerin fotosunu atar mısınArkadaşlar benim ürün geldi. Kutusu çok hasarlı geldi ve gümrükte yırtarak açmışlar maalesef fakat ürün sağlam çok şükür. Açıkçası önceki ajazz klavyem gibi biraz düşük kalite bekliyordum fakat çok şaşırdım. Kalite olarak aldığımız fiyatın üzerinde. Epomaker klavyem ile yanyana fotoğraf da ekledim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
rengide kötü değil gerçekten orjinal fotoda berbat duruyor sende güzel duruyor boyama gerek var mı bilemedimArkadaşlar benim ürün geldi. Kutusu çok hasarlı geldi ve gümrükte yırtarak açmışlar maalesef fakat ürün sağlam çok şükür. Açıkçası önceki ajazz klavyem gibi biraz düşük kalite bekliyordum fakat çok şaşırdım. Kalite olarak aldığımız fiyatın üzerinde. Epomaker klavyem ile yanyana fotoğraf da ekledim
Tamamen zevk meselesi ben bu rengi ve retro havası var diye aldım zatenrengide kötü değil gerçekten orjinal fotoda berbat duruyor sende güzel duruyor boyama gerek var mı bilemedim
Bi switchi çıkarıp pinlerin olduğu yerin fotosunu atar mısın
Klavyedeki pin yerini atar mısın:')Tamamen zevk meselesi ben bu rengi ve retro havası var diye aldım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sarı swiçler farklı yanıltmasın kendisine ait değil.Klavyedeki pin yerini atar mısın:')
Her tuşun arkasındaki rgb ayrı ayrı ayarlanabiliyor muArkadaşlar benim ürün geldi. Kutusu çok hasarlı geldi ve gümrükte yırtarak açmışlar maalesef fakat ürün sağlam çok şükür. Açıkçası önceki ajazz klavyem gibi biraz düşük kalite bekliyordum fakat çok şaşırdım. Kalite olarak aldığımız fiyatın üzerinde. Epomaker klavyem ile yanyana fotoğraf da ekledim
RGB'si yeterli geldi bana bedava klavye hayırlı olsun. Umarım yazdıkları gibi 8000 mahtır batarya.Arkadaşlar benim ürün geldi. Kutusu çok hasarlı geldi ve gümrükte yırtarak açmışlar maalesef fakat ürün sağlam çok şükür. Açıkçası önceki ajazz klavyem gibi biraz düşük kalite bekliyordum fakat çok şaşırdım. Kalite olarak aldığımız fiyatın üzerinde. Epomaker klavyem ile yanyana fotoğraf da ekledim
Klavye full RGB hocam uygulamasını indirip ayarlarsınız.Her tuşun arkasındaki rgb ayrı ayrı ayarlanabiliyor mu
evet@shaco27 hocam konu sahibi olarak yardımcı olur musun? İndirim kuponu nasıl elde edebilirim hemen sipariş etmeyi düşünüyorum indirim bitmeden
Her tuşun arkasındaki rgb ayrı ayrı ayarlanabiliyor mu
konuda 3-4 çeşit indirim yakalama şekli yazmışlar 1-2 sayfa geride incelersen görebilirsin.@shaco27 hocam konu sahibi olarak yardımcı olur musun? İndirim kuponu nasıl elde edebilirim hemen sipariş etmeyi düşünüyorum indirim bitmeden
Her tuşun arkasındaki rgb ayrı ayrı ayarlanabiliyor mu
Şuana kadar sıkıntı oldu mu? Bir de iptal etme ücreti vs. Yok dimi3 gündür kupon bekliyorum gelmedi bi türlü. En son söyle bi yöntem izledim.Resimde gördüğünüz kampanyayı aktif etmek için iki tane ürün almamız lazım.bende 100 tl lik iki tane ürün aldım.Ödemeyi yapınca 700 tl ve üstüne gecerli 200 tl indirim kuponu verdi.O kuponla klavyeyi aldım.1476 tl ye gelmiş oldu klavye . Klavyeyi alınca ilk siparişleri iptal ettim.Suanlık bir sıkıntı görünmüyor.Klavye siparişimi iptal etmezler insallah.İndirim bulamayıp denemek isteyen olursa diye paylaşıyorum.
Foto atar mısın hocam
Beles 5pin soketli klavyeymis.Sarı swiçler farklı yanıltmasın kendisine ait değil.