Şuana kadar sıkıntı oldu mu? Bir de iptal etme ücreti vs. Yok dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Foto atar mısın hocam
1500e alırım :dKaça satabilirim bunu ?
Ürünü kargolarladılar bir sıkıntı yok şuanlık.Hatta bugün ürünün fiyatı düşmüştü fiyat düzenlemesi istedim 83 tl daha iade ettiler.İptal ettiğim ürünlerin ücreti henüz yatmadı 5 10 gün sürer .İptal ücreti felan yok.Şuana kadar sıkıntı oldu mu? Bir de iptal etme ücreti vs. Yok dimi
Foto atar mısın hocam
Hayırlı olsun hocam güzel duruyor bize de kısa sürede ulaşır inşallah mavi pudding keycaps aldım bi onlar kötü duruyor keycaps değişince çok şık durucakArkadaşlar benim ürün geldi. Kutusu çok hasarlı geldi ve gümrükte yırtarak açmışlar maalesef fakat ürün sağlam çok şükür. Açıkçası önceki ajazz klavyem gibi biraz düşük kalite bekliyordum fakat çok şaşırdım. Kalite olarak aldığımız fiyatın üzerinde. Epomaker klavyem ile yanyana fotoğraf da ekledim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben de indirimde güzel keycap bulsam yapıştırıcam da güzel denk getiremedim.Hayırlı olsun hocam güzel duruyor bize de kısa sürede ulaşır inşallah mavi pudding keycaps aldım bi onlar kötü duruyor keycaps değişince çok şık durucak
mavi pudding 400'e geldi şuan 820 pro'da beyazı var mavi ile karıştırıp 2 klavye de kullanıcamBen de indirimde güzel keycap bulsam yapıştırıcam da güzel denk getiremedim.
Ben de indirimde güzel keycap bulsam yapıştırıcam da güzel denk getiremedim.
Pudding keycap sevmiyorum hocam ya biraz daha desenli veya canlı tuş takımı arıyorum tuşun ışık geçirmesi benim için önemli değil.mavi pudding 400'e geldi şuan 820 pro'da beyazı var mavi ile karıştırıp 2 klavye de kullanıcam
Desenli uyguna yok valla en kötüsü 600-700 TL tr'de zaten hiç yok bende çok baktım daPudding keycap sevmiyorum hocam ya biraz daha desenli veya canlı tuş takımı arıyorum tuşun ışık geçirmesi benim için önemli değil.
Bu keycaps dan siyah renk aldım güzel, k95 platiye space hariç uydumavi pudding 400'e geldi şuan 820 pro'da beyazı var mavi ile karıştırıp 2 klavye de kullanıcam
Bende varPudding keycap sevmiyorum hocam ya biraz daha desenli veya canlı tuş takımı arıyorum tuşun ışık geçirmesi benim için önemli değil.
Temu'daki keycaplerden daha ucuza satıyorsanız alabilirim hocam DM'den elinizdeki fiyatıyla atarsanız sevinirim.Bende var