Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,227
İsim
yusuf ecer
Klavye ortadan hafif esniyor. Epomaker gram esneme yok. Eponun tuşlarını taktım bu klavyeye sesi çok azaldı. Sadece swiçlerden ses farkı var diye biliyordum ama tuşlar çok değiştirdi sesi ve hissiyatı. Bu yorumum ürünü kötülemek için değil bilgi amaçlı yazdım. Fiyatları zaten yarı yarıya fark olması normal. Bu arada klavyeden çok iyi anlayan bir arkadaş bana öm den ulaşabilir mi? Epo ile ilgili garip bir sorun yaşıyorum.
Klavyenin sesini koyduğunuz konum bile değiştirir evet. Altına mousepad koyun ve direkt masaya koyun ikisinde bile ses değişiyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya benim üzerimde klavye laneti var artık kesinleşti be.
İlk başta şuanki klavye doğum günü hediyesi olarak geldi. Ben günlerce araştırdım eh işte bir mekanik klavye buldum 1500 lira falandı. Sonra ailem kendisi başka bir klavye bulmuş mekanik hisli membran diye onu aldılar. Klavye güzel evet ama çok kazık bir klaveydi kesinlikle.
Şu aliexpressde falan 200-300 liralık klavyeler geliyordu ya bir kaç ay önce. Onlara hiç güvenemiyordum almamıştım. Sonra tamam zaten 200 lira baya iyi yorumları da var alayım dedim sipariş edeceğim gün indirimler bitti (evet tam olarak o gün)
Sonra yazın sonlarına doğru şuanki klavyeme gazoz döküldü ve bazı tuşlar sıkıntı çıkarmaya başladı. Ben de klavye araştırdım biraz EK871GTR buldum ama tipi hoşuma gitmediği için biraz daha araştırdım. Sonra en sonunda dedim özellikleri çok iyi alayım gitsin. Almaya karar verdiğim gün connectgame tüm ürünlerine zam yaptı (2-2,5 kat)
Sonra baya motivasyonumu kaybetmiştim sadece GK61 vardı alabileceğim o da diğerlerine göre kötü kalıyordu gibi hissettirdi
Şimdi bu klavyeyi buldum. Bu kez çok düşünmedim direkt alacağım dedim. Çok fazla kupon vs. olduğu için onlarla fiyatını düşürürüm alırım diye düşündüm. Dün tüm gün kupon bulmaya çalıştım bir türlü kupon gelmedi. Şimdi sabah uyandım forumun ana sayfasında 600tl kupon şeysi var. Dedim hemen yapayım tüm arkadaşlarıma attım linki ama linkleri attıktan sonra baktım klavye satıştan kaldırılmış 😭

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
İlk başta şuanki klavye doğum günü hediyesi olarak geldi. Ben günlerce araştırdım eh işte bir mekanik klavye buldum 1500 lira falandı. Sonra ailem kendisi başka bir klavye bulmuş mekanik hisli membran diye onu aldılar. Klavye güzel evet ama çok kazık bir klaveydi kesinlikle.
Şu aliexpressde falan 200-300 liralık klavyeler geliyordu ya bir kaç ay önce. Onlara hiç güvenemiyordum almamıştım. Sonra tamam zaten 200 lira baya iyi yorumları da var alayım dedim sipariş edeceğim gün indirimler bitti (evet tam olarak o gün)
Sonra yazın sonlarına doğru şuanki klavyeme gazoz döküldü ve bazı tuşlar sıkıntı çıkarmaya başladı. Ben de klavye araştırdım biraz EK871GTR buldum ama tipi hoşuma gitmediği için biraz daha araştırdım. Sonra en sonunda dedim özellikleri çok iyi alayım gitsin. Almaya karar verdiğim gün connectgame tüm ürünlerine zam yaptı (2-2,5 kat)
Sonra baya motivasyonumu kaybetmiştim sadece GK61 vardı alabileceğim o da diğerlerine göre kötü kalıyordu gibi hissettirdi
Şimdi bu klavyeyi buldum. Bu kez çok düşünmedim direkt alacağım dedim. Çok fazla kupon vs. olduğu için onlarla fiyatını düşürürüm alırım diye düşündüm. Dün tüm gün kupon bulmaya çalıştım bir türlü kupon gelmedi. Şimdi sabah uyandım forumun ana sayfasında 600tl kupon şeysi var. Dedim hemen yapayım tüm arkadaşlarıma attım linki ama linkleri attıktan sonra baktım klavye satıştan kaldırılmış 😭
bu var ama kablolu link

izerio

80+
Bahtınız açık olsun hocam vallaha tam vaktinde teriminin olumsuz açıdan örneklerinden biri olmuşsunuz.

Bende bu fırsatı 3 gün önce gördüm ancak süresi bitecek gözüküyordu, kenarda para da yok zaten diye sinir krizi geçiriyordum. Ertesi günü 3 gün uzamış bide fiyatı 900 küsüre düşmüş diye sevindim ancak gördüğümde saat 16 falan idi, o saatte avans vermediler iş yerimden. Normalde 15 i maaş günüdür yatırmadılar da henüz, ek olarak borç alabileceğim biri de yok.

Işin özü gül gibi fırsatı kaçırdık bea 😥

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Amd34

80+ Silver

Ekler

• IMG_0435.png
    IMG_0435.png
    253.3 KB · Hit: 34

Amd34

80+ Silver

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Klavye satıştan kalkmış :( nasip değilmiş başka klavyelere belki daha iyisi denk gelir

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
eyyüb
2 gün bekledi benim o durumdayken
benimki dün uçak taşımazsında dedi kimi adama vardı ilk alana değilde sonra alana bile yollamışlar bildiğin random göndermişler galiba veya geç düşüyor sisteme.

Amd34

80+ Silver
Keycaps olarak bunu gördüm güzel duruyor aslında

Ekler

• 1729147476219.png
    1729147476219.png
    585.3 KB · Hit: 55

hamzaersoy

80+ Bronze
e zaten 5 adet stokta gözüküyordu dün gece. tekrar stoğa eklenecek zannediyordum direkt kalkmış mı? tekrar stoğa eklerler bence ya

Top Bottom