Teykage
80+ Silver
Dahası
Daha alanlardan gümrükte kalan görmedim.vergi çıktı mı ?
Daha alanlardan gümrükte kalan görmedim.vergi çıktı mı ?
evet hocam tam 6 günde geldi. Bakacağım hocam. Batarya kapasitesine. 8000 se öpülürHocam siparişi verdikten tam 6 gün sonra mı geldi elinize ayrıca RGB'si Pro modelinden biraz daha fazla mı yoksa bana mı öyle geliyor. Hocam bendeki Akko 5087B'de 3000 mah batarya var günde 14 saat kullanımda RGB açıkken 1.5 gün yetiyor Ak820 Max RGB açıkken 3-4 gün giderse 8000 mah büyük ihtimal.
hayır çıkmadı alırken vergiyide ödediğimiz içinvergi çıktı mı ?
Benim uçakta 6 gündür havadaBeyler 15 gun icinde guncelleme olmazsa iade olacak diyor napicam ben. Iade olursa da alamam tekrar satisa kapandi kafayi yiyicem adaminki 6 gunde gelmis benim 7 gun oldu hala ucak kalkmadi.
Acaba ayni ucak mi belki benimki guncellenmemistir seninki gibi ayin kacinda aldin sen?Benim uçakta 6 gündür havada
9 ekimAcaba ayni ucak mi belki benimki guncellenmemistir seninki gibi ayin kacinda aldin sen?
Abovv de senin cok olmus be kral kotu olmus9 ekim
Bilemiyorum teslim edilmiş sonuçta ama uçağın geç gelmesi konusu saçmaAbovv de senin cok olmus be kral kotu olmus
Senin ki neredeBen milleten önce aldım dağa inmedi Türkiye yada indi güncellenmedi
Aktarmalıdır kral ondanBilemiyorum teslim edilmiş sonuçta ama uçağın geç gelmesi konusu saçma
Aynı uçak sanırım bilemedim bu temu nasıl işliyor onuda bilmiyorumDağa ucakta