Teykage
80+ Silver
Dahası
Benimki daha nakilde belki sizin uçağa yetişirAynı uçak sanırım bilemedim bu temu nasıl işliyor onuda bilmiyorum
Benimki daha nakilde belki sizin uçağa yetişirAynı uçak sanırım bilemedim bu temu nasıl işliyor onuda bilmiyorum
Ben bi de 6 gun ucak kalkti durumundq kalirsa cok sinirlenirimDağa ucakta
Ben bi de 6 gun ucak kalkti durumundq kalirsa cok sinirlenirim
Ufoya veriyorlar herhaldeBenimki daha nakilde belki sizin uçağa yetişir
Yazdım müşteri hizmetlerine paketiniz şuan uçuştadır. Uluslararası varış noktasına ilerliyor. Paketinizin size ulaşacağındna emin olabilirsiniz lütfen içiniz rahat olsun dedi. Üstünede yüzde 20 kupon verdi 1 haftadır alamıyordumSaçma sonra alanları kargo verip bizi nasıl unuttular isimlersen dolayimo alfabetik mi gidiyor ne yapıyorlar.
Konuştum bir pok vermedi onca konuları açtık satırdık insan al bir 3-5 dolar kupon yokYazdım müşteri hizmetlerine paketiniz şuan uçuştadır. Uluslararası varış noktasına ilerliyor. Paketinizin size ulaşacağındna emin olabilirsiniz lütfen içiniz rahat olsun dedi. Üstünede yüzde 20 kupon verdi 1 haftadır alamıyordum
Ne alcan ki ben alacamda ortak lazım bana 670lik ürünüm yokKonuştum bir pok vermedi onca konuları açtık satırdık insan al bir 3-5 dolar kupon yok
Knk ben parçaları arkadaşa aldırtım PC duzuyorum aylık 2-3 tane 0 karla dedim bana bir hediye çek şunları aldırtım hep beleş iş olmuyor.Ne alcan ki ben alacamda ortak lazım bana 670lik ürünüm yok
eğer kupon verse 103 tl kredim duruyordu onla tamamlar alırdım kablo felan vermedi yoksa o şekilde alırdık senle.Ne alcan ki ben alacamda ortak lazım bana 670lik ürünüm yok
Yüzde 20 kupon var şuan bendeeğer kupon verse 103 tl kredim duruyordu onla tamamlar alırdım kablo felan vermedi yoksa o şekilde alırdık senle.
Tornavida seti var birde figür 200 TL tutuyor onları alacaktımaz be knk borcum olmasa neler çekicemde.
kalçalı salçalı fiğür vardı güzeldi