Benimdegümrüğe geldi bugun.
gelmiş gelmişhayel görüyorsundur bir dağa bak
Benimki hala nakilde arabayı falan mı çarptı bunlar.gümrüğe geldi bugun.
Güncellenir belki gün içinde.Benimki hala nakilde arabayı falan mı çarptı bunlar.
Alıntıyı görüntüle
şansın çok kötüyse ufo uçağı vurup düşürürBenimki hala nakilde arabayı falan mı çarptı bunlar.
Alıntıyı görüntüle
Gerçekten güzel duruyor bi pudding yapıştırdım mı buna enfes bataryayı merak ediyorum bende rgb açık şekilde 3-4 gün giderse 8000’dirBeyler merhabalar klavyeyi aldım hocamlar çok şükür 6 gün sonunda geldi. Hocam klavye enfes belki ileriki dönemlerde keycaps güncellemesi yapılabilir. Ama bu fiyata alınabilecek tartışmasız bir model. O değil ben bunun batarya kapasitesini nasıl öğrenebilirm bilenler yardımcı olursa efsane olur. 4000 mi 8000 mi acaba?
boyalarımı dağil aldım tuşları bekliyorum ajaz amblem yazısını boyadan uzak tutabilirsem süper olucak.Gerçekten güzel duruyor bi pudding yapıştırdım mı buna enfes bataryayı merak ediyorum bende rgb açık şekilde 3-4 gün giderse 8000’dir
yaptığın işlem sonrası paylaş bizeboyalarımı dağil aldım tuşları bekliyorum ajaz amblem yazısını boyadan uzak tutabilirsem süper olucak.
rgb kapalı 1-2 hafta gidiyorsa süper çünkü dandik pilli klavyeler bile aylarca sabah akşam çalışıyor.
4000 Mah olsa bile 1.5 hafta rahat gider RGB kapalıyken. Bendeki 5087B RGB kapalı günde 14 saat kullanımda 1.5hafta gidiyor çünkü.boyalarımı dağil aldım tuşları bekliyorum ajaz amblem yazısını boyadan uzak tutabilirsem süper olucak.
rgb kapalı 1-2 hafta gidiyorsa süper çünkü dandik pilli klavyeler bile aylarca sabah akşam çalışıyor.
Hala güncellenmedi hocam yarın desteğe yazarım arabayı mı çarptınız diye .Güncellenir belki gün içinde.