Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

Spectre_zz

80+ Bronze
beyler bu batarya sembolünde kırmızı ışık yanıyor nası kapatacaz onu ben batarya sarj olsun desarj olsun istemiyorum usb kullaniyorum zaten

Spectre_zz

80+ Bronze
şarzı az veya şarz oluyorsa yakar onu
kral ben batarya olayını komple istemyorum ben bunu usb kullandıgım icin bu surekli sarj olup desarj olucak kendiliginden nasi halledicem onu biliyo musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu batarya kesin 8 bin mah klavye bildiğiniz eşek ölüsü gibi ön tarafı kalkmıyor

Son düzenleme:

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
kral ben batarya olayını komple istemyorum ben bunu usb kullandıgım icin bu surekli sarj olup desarj olucak kendiliginden nasi halledicem onu biliyo musun

bu batarya kesin 8 bin mah klavye bildiğiniz eşek ölüsü gibi ön tarafı kalkmıyor
Onu bilmiyorum hem öyle kullanma boşver kablosuz güzeldir

coolsnow

80+
Benim cihaz geldi fakat hiç beğenmedim, gecikme problemi var. Kendim custom QMK klavye kullanıyordum, belki iyidir diye denemek istedim fakat çok kötü, Red switchler 10mm hareketten sonra algılanıyor, ayrıca iki tuş arası geçişi inanılmaz yavaş.

İsteyen varsa aldığım fiyata geri satıyorum.

Robius

80+ Bronze
Benim cihaz geldi fakat hiç beğenmedim, gecikme problemi var. Kendim custom QMK klavye kullanıyordum, belki iyidir diye denemek istedim fakat çok kötü, Red switchler 10mm hareketten sonra algılanıyor, ayrıca iki tuş arası geçişi inanılmaz yavaş.

Gecikme konusunda piyasadaki iyi klavyelerden biri aslında, sizin setupta sıkıntı var gibi duruyor. Driver sorunu olabilir.

Screenshot 2024-10-24 at 05-36-32 Ajazz AK820 PRO with Ajazz Moon Linears Teardown Typing Late...png Screenshot 2024-10-24 at 05-36-56 Ajazz AK820 PRO with Ajazz Moon Linears Teardown Typing Late...png

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
bu fiyata daha iyi bir klavye var mıdır? stokları yenileyor mu arada?

Amd34

80+ Silver

İyi de bu klavye red switch değil ki

Gecikme konusunda piyasadaki iyi klavyelerden biri aslında, sizin setupta sıkıntı var gibi duruyor. Driver sorunu olabilir.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
O arkadaş da sıkıntı var bence çünkü ulaşanlar’da kötü yorum yapan yok

Top Bottom