akko 5075b bak bu bütçede eğer ekran için almak istemiyorsan ak820pro yuDostlar logitech g213 prodigy kullanmaktayım yakın zamanda ajazz ak820pro klavyesine geçmek istiyorum ingilizce olduğundan biraz çekimser kalıyorum nasıl bir klavyedir alınır mı
stokta yok olsa iyzico ile baya indirimle alınırdıakko 5075b bak bu bütçede eğer ekran için almak istemiyorsan ak820pro yu
stokta yok olsa iyzico ile baya indirimle alınırdı
aktif olarak beyaz flaying fish switch modelini kullanıyorum.Dostlar logitech g213 prodigy kullanmaktayım yakın zamanda ajazz ak820pro klavyesine geçmek istiyorum ingilizce olduğundan biraz çekimser kalıyorum nasıl bir klavyedir alınır mı
Kaça bırakıyorsunaktif olarak beyaz flaying fish switch modelini kullanıyorum.
klavyeyi değiştireceğim ama bu kötü olduğu için değil. Ben daha çok geceleri kullanıyorum ve ev halkı sesinden rahatsız olduğu için değiştireceğim.
Eksi yanları
Tuşlar saydam yapılı değil geceleri harfleri göremiyorsun.
Şarjı bir tam gün kullanımda bitiyor.(Ben yüksek tüketim olarak kullanıyorum. Tft ekranı her saniye animasyonlu rgb en yüksekte.)
Artı yanları
Ekrana istediğini atamak güzel.
Sesi mekanik klavye seven insan için baya tatmin edici lineer klavye olduğu için tok
BT bağlantısı sağlıklı kopmadan kullanabiliyorsun.
Ankara içindeysen ucuza sana da bırakabilirim almadıysan hala
alabilirsin harika bir klavye uzun süredir kullanıyorum pili uzun gidiyor rgbyi köklemezseniz 1 haftada 1 defa takmaniz yeterli, sesi harika zaten yazarken mest olursunuz, ekrani var ister ordan saati ve sarjina bakin ister gif foto vesaire koyun gift switch almanizi tavsiye ederim eksi olarak soyleyebilecegim birsey yok eksiden ziyade benim icin sadece alisma meselesi bi ingilizce tus takimi oldugundan biraz yerlere alismak lazim birde tuslar rgb gecirmiyor geceleri ustunu okuyamayabilirsiniz fakat bilgisayar basinda fazla vakit geciren biriyseniz zaten basacaginiz tusa parmaginiz otomatik gider gormedenDostlar logitech g213 prodigy kullanmaktayım yakın zamanda ajazz ak820pro klavyesine geçmek istiyorum ingilizce olduğundan biraz çekimser kalıyorum nasıl bir klavyedir alınır mı
tft ekranında ufak bir çizik var onun haricinde kutusu vb her şeyi duruyor 2 ye bırakırımKaça bırakıyorsun
ilan numaran varsa bırakabilir misin özelden vs de olurtft ekranında ufak bir çizik var onun haricinde kutusu vb her şeyi duruyor 2 ye bırakırım
özelden yazdım kankailan numaran varsa bırakabilir misin özelden vs de olur