Neler Yeni

Ajazz ak873 klavye alınır mı?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
Çok sade çok hoş duruyor o kadar klavye baktım saatlerce aradım normalde firestorm g918 beyaz alıcaktın itopyada 1.5kydı zam geldi bunu buldum fiyatına göre aşırı hoşuma gitti alınır mı?

AJAZZ AK873-%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Hot-Swap Mavi Anahtar Mekanik Klavye-Sarmal Usb C Kablosu-Rainbow Backlit-QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Tuş Başlıkları-PC/Mac için Çıkarılabilir Manyetik Üst Kapak https://amzn.eu/d/ejBEXoE

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Çok sade çok hoş duruyor o kadar klavye baktım saatlerce aradım normalde firestorm g918 beyaz alıcaktın itopyada 1.5kydı zam geldi bunu buldum fiyatına göre aşırı hoşuma gitti alınır mı?

AJAZZ AK873-%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Hot-Swap Mavi Anahtar Mekanik Klavye-Sarmal Usb C Kablosu-Rainbow Backlit-QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Tuş Başlıkları-PC/Mac için Çıkarılabilir Manyetik Üst Kapak https://amzn.eu/d/ejBEXoE
Hatirladigim kadariyla siz beyaz klavye ariyordunuz hocam. Suna eminim ki G918 den daha iyidir. Hot swap olmasi buyuk bir arti bir kere. Switchleri hakkinda net bilgi bulamadim ama Ajazz yaziyor switchlerin ustunde. AK33 modelinde de ajazz yaziyordu ve zorro switchti. Muhtemelen bu da Zorrodur. Illa ki beyaz olsun diyorsaniz ve butceniz bu kadar ise alabilirsiniz. Zaten beyaz ve tam boy ya da TKL bir klavye bu butcelerde neredeyse yok. Siz de tam boy ya da TKL bakiyordunuz sanirim. Ondan dolayi tercih edilebilir bence. @MuratTheFounderOfGariban

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatirladigim kadariyla siz beyaz klavye ariyordunuz hocam. Suna eminim ki G918 den daha iyidir. Hot swap olmasi buyuk bir arti bir kere. Switchleri hakkinda net bilgi bulamadim ama Ajazz yaziyor switchlerin ustunde. AK33 modelinde de ajazz yaziyordu ve zorro switchti. Muhtemelen bu da Zorrodur. Illa ki beyaz olsun diyorsaniz ve butceniz bu kadar ise alabilirsiniz. Zaten beyaz ve tam boy ya da TKL bir klavye bu butcelerde neredeyse yok. Siz de tam boy ya da TKL bakiyordunuz sanirim. Ondan dolayi tercih edilebilir bence. @MuratTheFounderOfGariban
Evet hocam beyaz bir şey arıyordum ama sonradan baktım beyaz yok bende beyaz gri vs. Gibi renklerle karışık bir klavye almayı tercih ettim baktım o kadar belki 3 4 saatimi verdim anca bunu bulabildim ve artık gına geldi bunu alacağım hem 1.5k bütçem vardı daha uyguna gelmiş olur

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
Yokmu başka önerisi olan

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer

efe.Joah

80+

Kanka aldin mi klavyeyi?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
Kanka aldin mi klavyeyi?
Yok hocam almadın ama 1 aya kalmaz alacağım ve araştırdım baktım beyaz 9larak bu fiyat bandında daha iyi klavye yok sadece klavyede tek bir sıkıntı varmış oda sesi biraz normale göre fazlaymış ama zamanla o sesde geçiyormuş

qartN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yusuf Önoğul
Yok hocam almadın ama 1 aya kalmaz alacağım ve araştırdım baktım beyaz 9larak bu fiyat bandında daha iyi klavye yok sadece klavyede tek bir sıkıntı varmış oda sesi biraz normale göre fazlaymış ama zamanla o sesde geçiyormuş
hocam bende arıyorumda bu klavye 2.4 ghz desteklimi

efe.Joah

80+

Ben biraz daha araştırıp vazgeçtim çünkü full rgb değilmiş malesef, yoksa şunu alacaktım; çok hoş duruyor gerçekten.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir klavye daha buldum, normalde bu markayı sevmem fakat bu klavyeleri çok hoşuma gitti, fiyatı da uygun geldi bana bi düşün derim, ben sipariş ettim.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
Ben biraz daha araştırıp vazgeçtim çünkü full rgb değilmiş malesef, yoksa şunu alacaktım; çok hoş duruyor gerçekten.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir klavye daha buldum, normalde bu markayı sevmem fakat bu klavyeleri çok hoşuma gitti, fiyatı da uygun geldi bana bi düşün derim, ben sipariş ettim.

Yani alınabilir ama bütçeyi 500 daha artırıp g918 almak çok daha mantıklı marka olarak rampage yani çokta kaliteli sayılmaz sırf rgb değil diye rampage almayı düşünmüyorum sonuçta 1.5k para veriyoruz yinede öneriniz için sağolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,507
Üyeler
159,344
Son üye
sublo
Top Bottom