Neler Yeni

Ajazz apex için hangi skatez tercih edilmeli

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhaba arkadaşlar elimde bu mouse var skatezlerini değişicem ama hangi skatezi alsam bilemedim.
temudaki ice skatezlermi sahibinden üzerinden satan birinden alıcam ya da wraithteki obsidian skatez mi hangisi daha iyi olur sizce ? Mouse padim zamanında aliexpresste satılan 100tllik seccade rgbli mousepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf
hocam geçen bunun için bi konu vardı çoğu kişi obsidian alın diyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam mouse padde fark ettiriyor bu arada bendede kalitesiz mouse pad vardı yeni aldım yani öncekine göre güzel kayıyordu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam geçen bunun için bi konu vardı çoğu kişi obsidian alın diyordu

hocam mouse padde fark ettiriyor bu arada bendede kalitesiz mouse pad vardı yeni aldım yani öncekine göre güzel kayıyordu
Evet hocam bende obsidian gördüm ama redditte millet obsidian cam mouspadler için daha uygun yazmışlar ondan bilemedim.Mouse pad mi alsam yoksa skatezmi alsam ortada kaldim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf
hocam wraithdeki tükenmiş

hocam kayması için skatez daha iyi iş görür ama bilemedim
Evet hocam bende obsidian gördüm ama redditte millet obsidian cam mouspadler için daha uygun yazmışlar ondan bilemedim.Mouse pad mi alsam yoksa skatezmi alsam ortada kaldim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Selim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Obsidyen kullanıyorum markasız kumaş mousepod ile kayışı ilk zamanlar çok farklıydı fakat şunada ofiste de kullandığım için direkt masa üzerinde kullanmaktan mı bilmiyorum sanki mousepad üzerinde zor kaymaya başladı gibi hissediyorum direkt düz masada kullanmak belki skatezlere zarar vermiş olabilir bilmiyorum ama yine de obsidyen öneririm kumaş içinde (PTFE veya ICE kullanmadım stok skatezden geçtim superlight var mouse)

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Obsidyen kullanıyorum markasız kumaş mousepod ile kayışı ilk zamanlar çok farklıydı fakat şunada ofiste de kullandığım için direkt masa üzerinde kullanmaktan mı bilmiyorum sanki mousepad üzerinde zor kaymaya başladı gibi hissediyorum direkt düz masada kullanmak belki skatezlere zarar vermiş olabilir bilmiyorum ama yine de obsidyen öneririm kumaş içinde (PTFE veya ICE kullanmadım stok skatezden geçtim superlight var mouse)
Valla hocam bendede 90tllik aliexpress mousepad var büyük ihtimalle kumaş benimkide o yüzden bilemedim obsidian mi alsam yoksa ice mı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,520
İsim
Hacı
Temu dan 20 liraya aldim daha gelmedi gerçi. Onu tavsiye edebilirim.
Benim 5-6 yıllık rampage mouse skatezleri haşat çizik eğik büğük olmasına rağmen apexden iyi kayıyor 🤣🤣
Adamlar resmen en kötü nasıl yaparız ı düşünüş ve başarmışlar 🤣🤣

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Temu dan 20 liraya aldim daha gelmedi gerçi. Onu tavsiye edebilirim.
Benim 5-6 yıllık rampage mouse skatezleri haşat çizik eğik büğük olmasına rağmen apexden iyi kayıyor 🤣🤣
Adamlar resmen en kötü nasıl yaparız ı düşünüş ve başarmışlar 🤣
🤣🤣
Valla hocam bende bilemedim işte skatez değişcem o kesin ama sahibindende temudan alınan ice skatezler var onu mu alsam yoksa wraithtten obsidian mi alsam bilemedim

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
umut
Hocam bu skatezden ziyade ice olan skatez obsidiana göre daha iyi değil mi cam olmayan mousepadlara göre ? redditte cam skatezler için yapılmış yazıyordu obsidian
yok hocam o mantıkla bakmayın 2 yüzey içinde uygun obsidian biraz daha control kaçıyor ama aralarında büyük fark yok wraith üzerinde satılanlarda hız sıralaması yapacak olursak yanzi > ice v2 > obsidian olarak gidiyor her türlü apexten daha sağlam ürünler benim tercihim ise obsidian almak olur

mousepad de önemli bu arada freefall olan modelin siyahını kullanıyorum memnunum

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
yok hocam o mantıkla bakmayın 2 yüzey içinde uygun ice skatezler biraz daha control kaçıyor ama aralarında büyük fark yok wraith üzerinde satılanlarda hız sıralaması yapacak olursak yanzi > obsidian > ice v2 olarak gidiyor obsidian tam ara model her türlü apexten daha sağlam ürünler benim tercihim ise obsidian almak olur
Valla hocam aralarında çok bir fark yoksa ice tercih edebilirim.Çünkü osu diye bir oyun oynuyorum controle biraz daha yakın bir mouse lazım oluyor hızda önemli ama kontrol edemezsem bir anlamı kalmıyor hem aralarında 200tl gibi bir fiyat farkı var bilemedim.Şiddetle obsidian öneriyorsanız obsidian sipariş edebilirim yoksa ice edicem gibi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
dediğim gibi obsidian kullanıyorum ve memnunum öneririm büyük ihtimal benim masada kullanmam sebebiyle skatezlerin yüzeyi zarar görde ve artık eskisi kadar çok kaymıyorlar birde mousepadde zımparaya döndü diyebilirim artık neredeyse :D
Valla hocam bendede 90tllik aliexpress mousepad var büyük ihtimalle kumaş benimkide o yüzden bilemedim obsidian mi alsam yoksa ice mı

Top Bottom