Neler Yeni

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş

Herkese selamlar bugün Temudan tanesi vergi dahil yaklaşık 500 TL'ye gelen DKM200 adlı klavyeyi inceleyeceğim , sizlerle daha önce aynı firmanın AK820 PRO isimli klavyesini incelemiştik , hadi kutu içeriğiyle başlayalım :

- Kutu tasarımı baya iyi :D

f329ca46-227b-4639-b68f-8b3167664221.jpg

- Kutu içeriği pek dolu değil fiyatına göre düşününce normal

bf070f87-0067-4ff0-abf1-705e10141d65.jpg
192885f0-1e85-4220-847f-49d4cd7e7168.jpg
5ff93100-18c3-4d29-80f2-8411ec53fb9b.jpg

- Beyaz ürünün de fotoğrafını ekleyim

afde26d2-2af5-46ae-8b00-093c15629269.jpg

- Switchlere gelecek olursak , turuncu kasalı olan klavyenin switchleri ajazzın kendi switchi DOUYU isimli Beyaz switchi

0334303b-a4e3-4c5f-acba-4c7f6bd0d9d3.jpg

- Beyaz kasalı olan klavyenin switchi de yine aynı ajazzın Douyu markalı sarı renkli switchi

1a13f979-6bd0-4d08-b282-07503587bde2.jpg

- Ürünün fiyatına göre en büyük artısı Knob ( Ses tekerleğinin ) bulunması , sağ üstte ördeğe benzeyen şey ses tekerleği :D

ÜRÜN İÇERİĞİ :

1 ADET KULLANIM KLAVUZU
1 ADET KLAVYE
1 ADET 160CM UZUNLUĞUNDA TYPE-C KABLO
1 ADET KEYCAP SÖKME APARATI
1 ADET SWITCH SÖKME APARATI

FARKLI RENKLERDEKİ TUŞLAR

- Kutu içeriği biraz zayıf ama bu markanın ürünleri fiyat odaklı olduğu için tüm ürünleri böyle oluyor , ak820 pronun da , giriş seviye klavyesi a680 in de ve mouse u olan aj199 pro 8k adlı mouse un da kutu içerikleri normale göre baya zayıf ama ürünleri en azından belli bir kalitede oluyor o açıdan ajazz tatmin ediyor

- Ürün 2 adet renk seçeneği ve 3 adet switch seçeneği ile satışa sunulmakta , alırken hangi switch olduğunu bilmeden aldım , diğer switch seçeneği de red switch ama bunlar bana göre redden daha iyi geldi

- 2 renk seçeneğini de yukarı da fotoğraf olarak ekledim

- Ajazzın kendi switchi olduğu için yay sesi yok o açıdan çok tatmin edici , kasa içeriği de dolu muhtemelen space sesi vb baya tok geliyor

- Ürünün tek kötü yanı rainbow olması , rgb olsa güzel olurmuş muhtemelen rainbow olduğu için yazılım eklememişler kendi uygulamasında görüntüleyemedim

Genel Değerlendirme

Bu bütçede kesinlikle alınır ama şu an temu kampanyasında AULA F75 800tl gibi saçma bir fiyata alınabiliyor , kablosuz olmasının da avantajıyla bir tık daha mantıklı olur , ama tr ye göre düşünürsek başta hotswap olma avantajı + knob bulundurması + pbt keycaps ve farklı keycaps seçenekleri sunmasıyla yurtiçi alışverişlere göre yine bedavaya geliyor , uzun süreler boyunca bu fiyatlara bu tarz klavyeler bulamayacağımız için hangisi denk gelirse alın kaçırmayın :)

AK820 Pro incelemesi :

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,861
İsim
yusuf ecer

Herkese selamlar bugün Temudan tanesi vergi dahil yaklaşık 500 TL'ye gelen DKM200 adlı klavyeyi inceleyeceğim , sizlerle daha önce aynı firmanın AK820 PRO isimli klavyesini incelemiştik , hadi kutu içeriğiyle başlayalım :

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

- Switchlere gelecek olursak , turuncu kasalı olan klavyenin switchleri ajazzın kendi switchi DOUYU isimli Beyaz switchi

Alıntıyı görüntüle

- Beyaz kasalı olan klavyenin switchi de yine aynı ajazzın Douyu markalı sarı renkli switchi

Alıntıyı görüntüle

- Ürünün fiyatına göre en büyük artısı Knob ( Ses tekerleğinin ) bulunması , sağ üstte ördeğe benzeyen şey ses tekerleği :D

ÜRÜN İÇERİĞİ :

1 ADET KULLANIM KLAVUZU
1 ADET KLAVYE

- Kutu içeriği biraz zayıf ama bu markanın ürünleri fiyat odaklı olduğu için tüm ürünleri böyle oluyor , ak820 pronun da , giriş seviye klavyesi a680 in de ve mouse u olan aj199 pro 8k adlı mouse un da kutu içerikleri normale göre baya zayıf ama ürünleri en azından belli bir kalitede oluyor o açıdan ajazz tatmin ediyor

- Ürün 2 adet renk seçeneği ve 3 adet switch seçeneği ile satışa sunulmakta , alırken hangi switch olduğunu bilmeden aldım , diğer switch seçeneği de red switch ama bunlar bana göre redden daha iyi geldi

- Ajazzın kendi switchi olduğu için yay sesi yok o açıdan çok tatmin edici , kasa içeriği de dolu muhtemelen space sesi vb baya tok geliyor

- Ürünün tek kötü yanı rainbow olması , rgb olsa güzel olurmuş muhtemelen rainbow olduğu için yazılım eklememişler kendi uygulamasında görüntüleyemedim

Genel Değerlendirme

Bu bütçede kesinlikle alınır ama şu an temu kampanyasında AULA F75 800tl gibi saçma bir fiyata alınabiliyor , kablosuz olmasının da avantajıyla bir tık daha mantıklı olur , ama tr ye göre düşünürsek başta hotswap olma avantajı + knob bulundurması + pbt keycaps ve farklı keycaps seçenekleri sunmasıyla yurtiçi alışverişlere göre yine bedavaya geliyor , uzun süreler boyunca bu fiyatlara bu tarz klavyeler bulamayacağımız için hangisi denk gelirse alın kaçırmayın :)

AK820 Pro incelemesi :
Kasayı blitzwolf kb3den almislar :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Kadir
Görseldekinden daha iyi gözüküyormuş ürün custom klavye gibi duruyo keycapslerle

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
İnceleme için teşekkürler peki bunun switchler AULA F75 yakınmıdır 2 tane bundan 1 F75 satın aldımda heyecanlı bekleyiş devam ediyor

yoksa alakaları yok mu kalite olarak

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnceleme için teşekkürler peki bunun switchler AULA F75 yakınmıdır 2 tane bundan 1 F75 satın aldımda heyecanlı bekleyiş devam ediyor

yoksa alakaları yok mu kalite olarak

aulanın switchleri daha kaliteli , o klavye rakipsiz , bu da trye göre çok ucuz olarak bakılmalı

yaman..k

80+ Silver
Hocam kargo aşamalarını atabilirmisiniz ? ne zaman sipariş verdiniz ?

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Arda

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

ÜRÜN İÇERİĞİ :

1 ADET KULLANIM KLAVUZU
1 ADET KLAVYE

Genel Değerlendirme

AK820 Pro incelemesi :
Kaç günde ulaştı hocam?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Top Bottom