....Ajsjjsjsnnsn

dönmez gibi 1 2 güne de engeli basar büyük ihtimal yazmıyorsa sende yazma hocam

Reis Kadinlari cozmek zaten zor helede turk kizlarini cozmek daha zor niye bosuna bos bos seye takilip kafani yoruyorsun

dönmez gibi 1 2 güne de engeli basar büyük ihtimal yazmıyorsa sende yazma hocam
Öyle olucak gibi hocam büyük ihtimal bende yazmıycam ama o kadar ümit verip yok olması garip merak ettim bir şey felanmı oldu acaba diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis Kadinlari cozmek zaten zor helede turk kizlarini cozmek daha zor niye bosuna bos bos seye takilip kafani yoruyorsun
Çok haklısınız hocam valla çok ümit verdi bir anda konuşmak istemiyorumda demedi takiptende çıkmadı beğenilerini yorumlarınıda silmedi başta konuşurken sonra vazgeçmesi gerçekten garip 4 5 günü geçti daha hala her şey duruyor merak ettim birde acayip kafama takılan o oldu birşeymi oldu diye ama kapatmak en mantıklısı bu defteri tc kızını anlamak gerçekten çok zor 😄

dönerse ne yapmalıyım
hiçbirşey
dönmezse ne yapmalıyım
hiçbir şey
yaptım yanlış bir şey mi yaptım
1787361377255.webp

Arabamın arka koltuğuna geçelim mi güzelim? diye soracaktın

Ya beyler bayanlar şimdi TikTok'ta bir Superb videosuna denk geldim altına herkes kendi Superb'ini paylaşmış normalde asla böyle şeyler yapmam tarzım değil ama kız kendi süper B'sini atmış ben de yanıt olarak yorumlara kendi Superb'imin fotoğrafını attım yorumlara o da mis gibi yazmış arabama ben de eski Passat'ımın aynı mekanda fotoğrafını çekmiştim onu yanıt olarak atarak senin Superb'in de çok iyiymiş iyi ki Superb'e geçmişim diyorum bazen diye yazdım o da yanıt olarak ahahahahah alla alla yazmış (hala gönderinin altında yazışıyoruz) neyse sonra TT'de profilimi görüntülemiş ben de istek attım o da GT yapmış sonra hikayelerimi gönderilerimi falan beğendi ben de Instagram'dan istek attım oradan da GT yaptı sonra ben Instagram'a aracımın kalpli balonlarla ve peluş ayıcıklarla süslediğim bir fotoğrafını Instagram hikayeye attım hikayemi beğenmiş ve hikayeme yanıt olarak kalp atmış (ikimizde de aynı araç ve aynı renk araç var kızın öne çıkanları da full arabası dolu bu arada) neyse ben de madem Instagram'dan da kalp attı bari yazayım dedim yazdım iyiyim sen nasılsın falan diye yazmış ben de ben de iyiyim teşekkür ederim kaç yaşındaydın bu arada yazdım bir anda yok oldu 1 gün geçti yazmadı 2 gün geçti 3 gün derken ama Instagram'da aktif ben de acaba yanlış bir şey mi yazdım diye sildim kaç yaşındaydın bu arada sorusunu zaten Instagram bildirim göndermiyor silince direkt yok oluyor yorum, kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz derler ya onu silip az önce İstanbul'da mı yaşıyorsun ben de 2 sene Ataşehir'de yaşadım İstanbul güzel ama çok kalabalık bir şehir diye yazdım muhabbet ilerlesin diye şu anda hala bekliyorum 1 2 saat oldu hala dönmedi ama bu sorum hem kızlara hem erkeklere bir anda ne oldu nerede hata yaptım yanlış bir şey mi yaptım sizce döner mi dönerse ne yapmalıyım dönmezse ne yapmalıyım?
Ulan bende kızla normal konuşuyorum birde benim okul arkadaşım sohbetimiz var hiç flört anlamlı mesaj atmadım bir anda engeli yedik halen anlmaış değilim

Ya ben aslında böyle işlerle uğraşmam falan filan zırvalamışsın yok görüntüledi diye istek atmalar yok arabanın fotoğrafını 2 kere farklı şekilde atmalar yok instadan ilk takip atmak yok kalpli araba hikayesi atmak yok sırf gönderini beğendi diye ilk yazan olmak tam “ulan sonunda bir kızı düşüreceğim hadiii” mahcubiyeti yaratıyor.
Sen alçalabilecek kadar alçaldığını göstermişsin 2 gün yazmadı diye konu açarak. Bide mesajını silip başka bir şey yazmışsın sanki hiç yaşını sormamış gibi ahakahj sanki kaç kişiyle yattın diye sormuşsun yok kadına yaşı sorulmaz erkeğe maaşı fln ahakahalsjdk

Salla gitsin ya bende buna benzerini yaşadım hatta bende kız istediydi ** konuştuk 1 hafta, sonradan geç dönmeye başladı bende birşeymi oldu dedim bir şey olmadı ne olacak ki dedi ,bende tmm dedim bir dahada yazmadım oda yazmadı daha takipleşiyoruz ama konuşmuyor uz işte.

Geri