Akakçe güvenilir mi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayar kasası toplayacsgim ve burda diğer siteleri karşılaştırıp ucuzu gösteriyor siz alışveriş yaptınız mı güvenilir mi 3 kişi alacağız yaklaşık 20bin TL boşa gitmesin

Orda bir sürü site listeliyor ztn , akakceye güvenecek ve güvenmeyecek değilsin ama fiyatları diyorsun gerçekten en ucuzları ws gösteriyor.

Teknofiyattan da bakabilirsin ama özellikle newegg gibi sielerden fiyatlara bak genellikle daha ucuz.

Akakçe bir alışveriş sistesi değil. Ucuz otel gösteren sitelerin alışveriş siteleri hali olarak düşünün. Sadece size en ucuz satıcıyı gösteren bir aracı.

Parçaların hepsini ben olsam oradan almazdım. Belli başlı en cazip fiyattaki olan parçaları alırdım. Genel olarak sorun yaşayanı görmedim.
İtopya, sinerji gibi siteleri tercih et.

Arkadaşım mouse aldı sıkıntısız gelmişti ama yani çok pahalı bişey değildi 20 bin lirayı riske atma derim

Akakce bir alisveris sitesi değil, parçaların hangi sitelerde kaç TL olduğunu gösterir sadece.

Akakçe bir alışveriş sistesi değil. Ucuz otel gösteren sitelerin alışveriş siteleri hali olarak düşünün. Sadece size en ucuz satıcıyı gösteren bir aracı.
Alışveriş de olabiliyor bazen sanırım direkt siteye atmadan sepete ekle yazıyor.

akakçe en uygun fiyat gösterme sitesi ama ürünlerde alabildiğin bir site .şöyle düşün n11 güvenilir site ama satıcıları bilemeyiz aynı o şekil.

kardeşim akakçe sadece gösterir sen gene alışveriş için başka siteye yönlendiriliyorsun yani bişey olsa bile bence akakçeden değil yönlendirildiğiniz sayfadan kaynaklıdır güvenmiyorsanız incehesap cidden çok iyi bütün ekipmanlarımı ordan aldım özenle kargolayıp gönderiyolar

Teknofiyattan da bakabilirsin ama özellikle newegg gibi sielerden fiyatlara bak genellikle daha ucuz.
Kanka o newegg çok ucuz lan o neden o kadar ucuz ABD'den geliyo diye 100tl kargo bedeli mı var sadece öyleyse bişey olmaz alırız valla bize ucuz lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri